صبح امروز ۲۲ آذر ماه نشست خبری به مناسبت پانزدهمین سالروز تأسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران در محل مدیریت شعب این بانک در استان خوزستان برگزار شد.
مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان با بیان اینکه این بانک نخستین و بزرگترین بانک تخصصی قرضالحسنه در ایران است؛ اظهار کرد: بانک مهر ایران با تأکید بر الگوی بانکداری اسلامی در راستای توانمندسازی و تقویت توان اقتصادی اقشار مختلف مردم جامعه و همچنین تلاش برای فقرزدایی و رفع محرومیت های اقتصادی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار فعالیت می کند.
مجتبی سخنور با اعلام اینکه بانک قرض الحسنه مهر ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰۰ درصد رشد منابع داشته است؛ تصریح کرد: رشد منابع این بانک در یک سال اخیر معادل ۱۴ سال قبل و در طی ۹ ماه گذشته نسبت به پایان سال گذشته ۶۲% افزایش داشته است.
با کمترین ظرفیت بانکی در زمره ۶ بانک برتر کشور قرار گرفته ایم
وی با اشاره به اینکه در طی ۱۵ سال اخیر توانسنه ایم با کمترین ظرفیت بانکی در زمره ۶ بانک برتر کشور قرار گیریم؛ ادامه داد: نرم رشد شبکه بانکی در چند ماه اخیر ده تا پانزده درصد بوده است و این یکی از نشانه هایی است که مشخص می کتد اقبال مردم به بانکداری قرض الحسنه بیشتر شده است.
مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان پرداخت وام قرض الحسنه در حوزه های اشتغال و کارآفرینی، معیشت، ازدواج، درمان و حمایت از مددجویان سازمان های حمایتی و سازمان های مردم نهاد از جمله خدمات این بانک خواند.
سخنور با بیان اینکه بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان خوزستان دارای ۲۵ شعبه فعال و بیش از ۵۶۱ هزار مشتری است؛ خاطرنشان کرد: این بانک در سال ۱۴۰۰ توانسته است بیش از ۵۹ هزار فقره وام قرض الحسنه به ارزش ۲۱.۳۱۰ میلیارد ریال و از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه به ۳۹ هزار نفر ازمردم شریف استان خوزستان بالغ بر بیست و یک هزار و ششصد میلیارد ریال وام قرض الحسنه پرداخت نماید.
وی به اشتغالزایی و کارآفرینی اشاره کرد و گفت:بانک قرض الحسنه مهر ایران سعی کرده وامهای قرضالحسنهای که به منظور تأمین مالی بنگاههای کوچک ارائه میکند، در راستای رونق کسبوکارهای داخلی و البته توسعه پایدار اقتصادی در سطح کلان باشد. برای رسیدن به این هدف، حمایت از صنایع دانشبنیان و متکی به فناوری بالا بهطور خاص مد نظر بوده است.
سخنور تصریح کرد: حمایت از اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی و همچنین کمک به بهبود کسبوکار با همکاری سازمانهای مردمنهاد مانند کمیته امداد، بنیاد برکت و بهزیستی از دیگر محورهایی است که بانک قرض الحسنه مهر ایران برای پرداخت وام به آن توجه داشته است.
مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان، تصریح کرد: در راستا حمایت از مددجویان کمیته امداد، بنیاد برکت، بهزیستی و سایر سازمانهای مردمنهاد و نهادهای حمایتی مد نظر این بانک ، ضمن اعطای کمکهای بلاعوض و وام قرضالحسنه به سیلزدگان بامعرفی کمیته امدادامامخمینی(ره)، وام قرضالحسنهای را نیز برای مددجویان ارائه شده است که برخی از آنها به این ترتیب است: ۱۱۶۲ فقره وام قرض الحسنه به ارزش ۳۹۷ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد، ۳۱۸۶فقره وام قرضالحسنه به ارزش بیش از۷۱۹میلیاردریال از طریق بنیاد برکت بهمنظور ایجاد فرصتهای شغلی در مناطق کمتر برخوردار، ۶۰۰فقره وام قرض الحسنه به ارزش ۳۱۱ میلیاردریال به افراد تحت پوشش بهزیستی و اعطای دومیلیاردو چهارصد میلیون ریال وام قرض الحسنه به زنان سرپرست خانوار درهمکاری بامعاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز صورت گرفته است.
افزایش قدرت خرید مردم با دریافت کالا کارت
جرایم دیر کرد صرف امور خیرخواهانه در استان می شود
سخنور با اشاره به مسئولیت های اجتماعی بانک قرض الحسنه مهر ایران تصریح کرد: یکی از مهمترین تلاش های ما در جهت انجام مسئولیت های اجتماعی بوده است و در راستای برنامه های مسئولیت اجتماعی خود، برای نخستین بار در کشور با اختصاص بودجه ای بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال از محل وجه التزام (جریمه دیرکرد) و از طریق انعقاد تفاهم نامه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به خرید اقلام مورد نیاز در زمینه پیشگیری، درمان و کنترل بیماری کووید-۱۹ در طرح شهید سلیمانی و اهداء تجهیزات به دانشگاه های علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، دزفول ، بهبهان ، آبادان و شوشتر نموده است.
شفافیت در حساب های بانکی دستاورد بزرگ ماست
وی با بیان اینکه بانک قرضالحسنه مهر ایران شفافیت را تنها یک شعار تلقی نمیکند،عنوان کرد: از جمله اقدامات بانک در این حوزه میتوان یادآور شد که صورتهای مالی حسابرسی شده سالهای گذشته هماکنون روی وبسایت بانک قابل دسترسی است.
وی در پایان به برخی از برنامه های اجرایی در سال جاری اشاره کرد و اعلام کرد: با عنایت به گذشت ۹ ماه از سال، بخشی از این برنامهها به لطف خداوند و همت کارکنان شایسته و پرتلاش بانک اجرایی شده است. این برنامهها شامل مواردی است از جمله:
۱- اعطای وام قرضالحسنه به بیش از ۵۰ هزارنفر در استان
۲- کمک به رونق بازار از طریق تقویت تقاضا برای خرید کالاهای ایرانی با طرح کالاکارت
۳- اجرای طرحهای اشتغال و کارآفرینی؛ توسعه همکاری و حمایت از طرحهای دانش بنیان برای کمک به اشتغالزایی و کارآفرینی
۴- توسعه خدمات برای ناتوانان جسمی، در راستای توسعه عدالت اجتماعی و ارتقای رفاه و امنیت اقتصادی همه اقشار جامعه
۵-توسعه خدمات بانکی غیر حضوری و راه اندازی پیشخوان مجازی جهت ارائه خدمات بصورت کاملا غیر حضوری از جمله افتتاح حساب و پرداخت وام بمنظور جلوگیری از صرف زمان و کاهش هزینه های مشتریان
۶-اعطای وام قرضالحسنه به شرکت های دانش بنیان فعال در استان