×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 16 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
یوسفی: چگونه در مجتمعی که پایان کار نگرفته بود مغازه‌ها شروع به فعالیت کردند؟

مجتبی یوسفی، درباره درس هایی که باید از ریزش ساختمان متروپل در آبادان آموخت، بیان کرد: در وقوع حوادثی مانند ریزش ساختمان متروپل در وهله اول بحث امداد و نجات باید مورد توجه قرار گیرد و اقداماتی صورت گیرد که تا حدی التیام بخش مشکلات مردم باشد. از سوی دیگر مسئولان امر باید حضور میدانی به عمل آورند که جا دارد از ریاست جمهور و وزیر کشور تشکر کنیم که در ۷ روز گذشته شخص وزیر در بالاترین سطح اقدامات امدادی را دنبال کرده است. از زحمات هلال احمر، مسئولان نظامی و انتظامی و سپاه نیز قدردانی می کنیم که در محل حادثه حضور یافته و به مردم خدمات رسانی می کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: اما دو نکته وجود دارد که باید در بلند مدت مورد توجه قرار گیرد؛ اول اینکه در حادثه متروپل قوانین موجود اجرایی نشده است. چگونه مجتمع تجاری که هنوز پایان کار نگرفته است، مغازه ها و غرفه های آن فعالیت خود را آغاز کرده بودند؟ زمانی که ساختمان پایان کار خود را نگرفته است یعنی نظامات فنی و مهندسی در آن چک نشده است  و از لحاظ ایمنی تاییدیه نگرفته است. این تخلفات به وفور در کشور در حال رخ دادن است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید از همین امروز این موضوع بخشنامه شود که اگر شهرداری چنین تخلفی را انجام داد، با اشد مجازات با آن برخورد شود یا اگر مالکی چنین تخلفی را انجام داد، با آن برخورد جدی صورت گیرد.

وی گفت: ما امروز سازه های ناپایدار زیادی در سطح کشور داریم، در تهران ۱۲۹ سازه بلند مرتبه داریم که وضعیت فوق بحرانی از لحاظ ایمنی از سوی آتش نشانی به آنها ابلاغ شده است و حدود ۲۹۰ گودبرداری داریم که رها شده اند.

آیا باید دست بر روی دست گذاشت تا شاهد تکرار حوادث فاجعه بار بود؟

وی در ادامه تاکید کرد: این ها مواردی به جز چند هزار ساختمانی است که در سطح کشور دچار اشکالات فنی بوده و به آنها هشدار داده شده است. آیا باید دست بر روی دست گذاشت تا به حادثه پلاسکو یا کلینیک درمانی سینا یا متروپل تبدیل شود.

یوسفی گفت: نکته بعدی اینکه هزینه ترک فعل در کشور ما پایین است. در پروژه هایی که به صورت مشارکتی بین شهرداری و بخش خصوصی انجام می شود، باید سازمان نظام مهندسی نظارت کند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: از سوی دیگر باید در تصمیم های دوگانه ای که گرفته می شود، تجدید نظر شود. در پروژه متروپل می بینیم که در یک معبر ۱۲ متری مجوز ساخت یک برج ۴۰ متری با ۱۲ طبقه داده شده است.  قانون کمیسیون ماده ۱۰۰ و قانون نظام مهندسی باید اصلاح شود. این سوال امروز مطرح است که خروج ۶ دوره فعالیت شوراها حرکت به سمت توسعه بیشتر بوده یا برعکس مشکلاتی برای مردم ایجاد شده است؟ در عین اینکه در شوراها افراد شریف و زحمت کش هم حضور دارند.

یوسفی در پایان بیان کرد: مجلس باید هرچه زودتر این قوانین را اصلاح کند چراکه این موارد از مهم ترین مسائل روز کشور است که باید در مجلس به آن پرداخته شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.