مسعود فلاحی در جلسه بررسی مشکلات و بهبود وضعیت نانوایی های اهواز در محل فرمانداری با تاکید بر افزایش کیفیت نان و جلوگیری از کم فروشی افزود: اتحادیه نانوایان اهواز نظارت ها را افزایش دهد و نانوایی های غیر مجاز را شناسایی و به دبیرخانه کارگروه گندم، آرد و نان اعلام کند.
وی ادامه داد: ورود آرد به نانوایی ها و میزان پخت نان باید کنترل شود تا تخلفی صورت نگیرد.
رییس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز با اشاره به اینکه نظارت ها باید بر کیفیت فعالیت نانوایی ها تاثیر گذار باشد، گفت: نیروهای بازرس افزایش داده شوند و نظارت بر بهداشت، نظافت عمومی مکان و کمیت و کیفیت نان به صورت مستمر انجام شود.
فلاحی در پایان افزود: درج جمله “غیرقابل فروش بر روی کیسه های آرد”، آموزش صحیح پخت نان، جریمه نانوایی های متخلف و تشویق نانوایی های وظیفه شناس و نمونه ، بررسی کارت سلامت و استفاده نیروهای نانوایی از روپوش و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله مواردی است که باید در اولویت قرار گیرد.
https://betabnews.ir/?p=39623