دکتر محمد شنبدی در جلسه کمیته آب و فاضلاب و التور که در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به مشکلات آب و فاضلاب ماهشهر اظهار کرد: نبود شبکه جمعآوری فاضلاب در برخی نقاط ماهشهر، دفع غیر بهداشتی فاضلاب در برخی نقاط، کدورت بیش از حد آب، وجود لاشههای سگ اطراف حوضچه آب تصفیهخانه شهرک طالقانی و درپوش نداشتن دریچههای مخزن (آب) برخی از مشکلات هستند.
وی با اشاره به شکایت مکرر شهروندان شهر چمران از بالازدگی فاضلاب، افزود: با وجود اینکه مقرر بود میزان کدورت آب در شهر چمران کاهش یابد اما کدورت آب در این شهر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با بیان اینکه وضعیت آب و فاضلاب در بندر امام(ره) بحرانیتر است، گفت: نبود شبکه جمعآوری فاضلاب در برخی نقاط، وجود انشعابات غیر مجاز و آب بدون کلر و مصرف آب خام در یک منطقه از این شهر با جمعیت ۵ هزار نفری برخی از مشکلات بندر امام است.
وی افزود: برخی روستاها نیز از آب خام استفاده میکنند و کلر باقیمانده صفر، افت و قطعی مکرر فشار آب نیز از دیگر مشکلات برخی روستاهای ماهشهر است.
شنبدی تصریح کرد: میزان مطلوبیت میکروبی آب ماهشهر در مناطق شهری از ۸۸.۸ درصد در سال گذشته به ۸۳.۴ درصد و در مناطق روستایی از ۶۲ به ۶۱ درصد کاهش یافته است.
وی گفت: در سال گذشته و امسال تمام نمونههای گرفتهشده از مناطقی که تحت پوشش آبفا نیستند، دارای آلودگی میکروبی و همچنین کلر باقیمانده صفر بودهاند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با اشاره به بهتر شدن وضعیت کلر باقیمانده آب در ماهشهر، بیان کرد: متاسفانه هنوز کدورت آب به ویژه در فصل زمستان خوب نیست.
وی با ابراز نگرانی از بروز التور در فصل پاییز، تصریح کرد: در حال حال حاضر باید با افزایش کلر زنی و حل کردن مساله آب خام در یکی از مناطق بندر امام(ره) آلودگی آب کنترل شود؛ نگرانی ما از این است که این منطقه محلی برای بروز ناگ (NAG) شود.
منبع: ایسنا