غلامرضا روانپور بیان کرد: کارکنان فوریتهای پزشکی نخستین خط درمانی و از پیشگامان عرصه سلامت بیماران و مصدومان هستند لذا مدیریت زمان یکی از مهمترین فاکتورهایی است که ماموران اورژانس باید بدان عمل کنند تا در کمترین زمان ممکن هنگام حادثه خود را به بیماران و یا مصدومان برسانند.
وی افزود: برخی شهروندان هنگام ترافیک سنگین، راه را برای عبور آمبولانس باز نمیکنند و در مواردی برخی رانندگان صرف خالی بودن آمبولانس از بیمار، راه را بر آن سد میکنند، در صورتی که آمبولانس خالی، فوریت و ضرورت بیشتری دارد چون باید سریعتر بر بالین بیمار و یا مصدوم برسد.
روانپور با بیان اینکه همکاری با آمبولانس علاوه بر فرهنگسازی، نیازمند آموزش است ادامه داد: گاهی اوقات رانندگان در مواجهه با آمبولانس قصد کمک رسانی و بازگشایی مسیر را دارند اما به این دلیل که آموزش لازم را ندیدهاند در بازگشایی گره ترافیکی چندان موفق عمل نمیکنند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول اظهار امیدواری کرد تا با کمک رسانهها، شاهد ارتقای سطح فرهنگ و دانش برخورد با آمبولانس در گرههای ترافیکی باشیم تا آسیبهای ناشی از دیر رسیدن آمبولانس به حداقل برسد.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=29107