سرهنگ شاهین حسنوند اظهار داشت : شیادان سایبری برای به دست آوردن پول از شیوههای مختلفی استفاده میکنند ؛ بخصوص در ایام کرونا این موضوع سوژه مناسبی برای کلاهبرداران شده است.
وی ادامه داد : کلاهبرداران با فعالیت در فضای مجازی و معرفی کردن خود با عناوین مختلف، از سادگی و سهلانگاری شهروندان سوءاستفاده میکنند ، لذا شهروندان باید در زمان فعالیت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی هوشیار و مراقب تبلیغات گمراه کننده از قبیل فروش دارو یا واکسن کرونا و… باشند.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان خاطرنشان کرد : مواردی مشاهده شده که قربانی با شخصی ناشناس در فضای مجازی و شبکه اجتماعی واتساپ آشنا شده است که ادعای فروش داروی کرونا را داشته و آن شهروند به دلیل نیاز مبرم به این دارو برای خانواده خود ، قربانی فریب تبلیغات گسترده کلاهبردار شده است.
سرهنگ حسنوند ادامه داد : کلاهبرداران با دریافت مبلغی بالغ بر ۴۰۰ ملیون ریال از متقاضیان، پس از واریز وجه داروی تقلبی ارسال کرده و دیگر پاسخگوی شماره تلفن همراه خود نیستند .
رئیس پلیس فتا استان خوزستان اظهار داشت: مردم اخبار در زمینه واکسن یا داروی کرونا را از طریق رسانههای جمعی معتبر و داخلی دنبال کنند، همچنین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کرده و موضوع را در قسمت مرکز فوریتهای سایبری ثبت کنند.
منبع: ایسنا