×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 18 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 11 خبر
ضرورت راه اندازی مرکز مطالعات توسعه در خوزستان

سید محمدرضا موالی‌زاده روز دوشنبه در اولین دوره سمینار توسعه پایدار استان در اتاق بازرگانی اهواز اظهار کرد: از جمله وجوهات‌ اصلی توسعه می توان به وجه سخت افزاری، نرم افزاری، تمدنی، فرهنگی و شکل و محتوای آن اشاره کرد که در کنار یکدیگر مانند دوبال پرواز در مسیر رشد، توسعه و تعالی هستند.

وی افزود: در وجوه سخت افزاری توسعه باید جذب بودجه صورت گیرد و در زمینه ساخت پل و جاده، اشتغال، محرومیت زدایی و کاهش حاشیه نشینی، رفع مشکلات آب و فاضلاب و جمع آوری آب های سطحی و آلودگی زیست محیطی نیز اقدامات اساسی صورت دهیم.

موالی زاده ادامه داد: وجوه نرم افزاری توسعه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و باید بتوانیم جامعه را به سمت گفت و گو سوق دهیم در حالی که در استان معمولا کمتر گفت و گو می کنیم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تنها یک بعد نیست بلکه باید به ابعاد مختلف پرداخته شود.

وی بیان کرد: کم‌کاری و تنبلی‌های گذشته برخی افراد را نباید با حرکت‌های ضربتی اصلاح کنیم بلکه باید ریشه ای به مشکلات پرداخته و آستانه تحمل خود و جامعه را افزایش دهیم .

موالی زاده اظهار کرد: در صورت مرتکب شدن هر گونه اشتباه باید تمام قد از مردم عذرخواهی کنیم چرا که توسعه بدون شفافیت معنا ندارد.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: باید بدون شعار خود را خادم و نوکر مردم بدانیم چرا که این مردم ولی نعمت ما هستند و حق نداریم با مردم با تکبر صحبت کنیم.

وی پایبندی به قانون را از ضرورت ها برشمرد و تاکید کرد: در هر مسئولیتی باید تابع آن باشیم و نباید احساس کنیم در نقطه ای بالاتر از مردم قرار داریم؛ حسن دائمی خدمتگذاری باید نهادینه شود.

موالی زاده گفت: اکنون هویت شهرستانی و قومی در خوزستان به خوبی شکل گرفته و حلقه دیگر نیز هویت ملی است که در این بخش نیز استان در دفاع از کیان این نظام اسلامی، طی دهه های گذشته سنگ تمام گذاشته است.

استاندار خوزستان با تاکید بر اهمیت هویت استانی اظهار کرد: باید در حوزه توسعه همه بخش های استان لحاظ شود و به بخش خاصی فکر نکنیم.

موالی زاده خاطرنشان کرد: در زمینه انتصابات نیز باید به دنبال درهم تنیدگی اقوام و ارتباط آن ها با یکدیگر باشیم و نگاه استانی ما باید بستر توسعه استان را فراهم کند.

وی اضافه کرد: در استان خوزستان نشاط اجتماعی باید ایجاد شود چرا که توسعه بدون نشاط اجتماعی شکل نمی‌گیرد؛ در کنار آن باید فرهنگ و هنر، موسیقی و آموزه‌های دینی نیز مورد توجه قرار گیرد.

اولین دوره سمینار توسعه پایدار فراگیر استان خوزستان روز دوشنبه با حضور دکتر موالی زاده استاندار خوزستان ، پروفسور مهرداد نوابخش، دکتر سروش فتحی، دکتر مهدی مختارپور قهرودی و جمعی از اعضای اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد.

 

منبع؛ ایرنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.