سعید دشتی زاده در جمع رسانهها اظهار کرد: شهر اهواز به علت مسطح بودن دارای ۱۴۸ ایستگاه پمپاژ است که برای دفع فاضلاب راه اندازی شدهاند و در شرایط بارشهای باران به شهرداری برای جمعآوری آبهای سطحی کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه شهر اهواز فاقد سیستم جمع آوری آبهای سطحی است، افزود: اقدامات خوبی از سوی شهرداری اهواز برای راه اندازی این سیستم در حال انجام میباشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز از پیشرفت ۵۷ درصدی طرح جامع فاضلاب خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری برای اجرای این طرح تاکنون ۷۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و در مشابه سال قبل این میزان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است و در شش ماه اخیر متمرکز بر آسفالت نوارهای حفاری شدهایم که در این مدت در شرق اهواز سه هزار و ۸۰۰ متر و در غرب اهواز ۴ هزار و ۵۰۰ متر عملیات مرمت و آسفالت انجام شده است.
دشتی زاده گفت: برای بارشهای پیشرو با انجام تعمیرات اساسی، نصب الکتروپمپهای جدید و اصلاح شبکه برق تمامی ایستگاههای پمپاژ فاضلاب به طور ۱۰۰ درصد آماده هستند و الکتروپمپهای جدید نیز خریداری شده است که در صورت نیاز و بروز مشکل جایگزین میشوند.
وی اضافه کرد: اگر تمام طرح جامع فاضلاب اهواز به طور کامل اجرا و به بهرهبرداری برسد باز هم این کلانشهر نیاز به سیستم جمع آوری آبهای سطحی دارد، زیرا که میزان دفع خطوط شبکه فاضلاب اهواز ۵۰۰ هزار مترمکعب است و اگر بارندگی با حدود ۶۰ میلیمتر رخ بدهد برای جمعآوری آب با میزان ۱۰ تا ۱۲ میلیون مترمکعب نیاز به ۴ تا پنج روز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به طرح جامع فاضلاب شهرستان کارون گفت: در این طرح ۴ ایستگاه پمپاژ فاضلاب در نظر گرفته شده است که ساخت آنها با ۵۰ درصد پیشرفت کاری در حال اجرا است.
دشتیزاده افزود: در صورت تأمین اعتبار و وارد مدار شدن این ایستگاهها حدود ۷۰ درصد طرح جامع فاضلاب شهرستان کارون تکمیل خواهد شد.