محمد فراتی در اولین جلسه مشترک با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان با هدف احداث نیروگاههای خورشیدی ۵ کیلوواتی جهت اقشارکم برخوردار در کلانشهر اهواز در راستای اجرای برنامه ۱۴مگاپروژه، با اشاره به اهمیت بهرهگیری از انرژی خورشیدی اظهار کرد: برق یکی از اکتشافاتی است که زندگی روزمره همه افراد در کره زمین را تغییر داده است. جزء اصلی فنآوری مدرن به حساب میآید و بدون آن، بیشتر چیزهایی که هر روز از آنها استفاده میکنیم، نمیتوانند کار کنند.
وی افزود: برق هم اکنون بخشی از زندگی ما شده است و نمیتوان به دنیایی بدون برق فکر کرد. برق اکنون بخش مهمی از خانهها و صنایع است. تقریبا تمام دستگاههای موجود در خانهها، مشاغل و صنایع با برق کار میکنند.
فراتی ادامه داد: نعمت برق در استان ما به ویژه در فصل تابستان حکم اکسیژن را دارد و علاوه بر آن وسایل مختلفی مثل تلویزیون، یخچال، پنکه، اجاق گاز برقی، لپتاپ و سایر لوازم خانگی برقی حتی باز و بسته کردن درب خانهها نیز وابسته به انرژی برق است.
وی بیان کرد: تا زمانی که برق وجود داشته باشد، هیچ کس به آن فکر نمیکند، اما وقتی قطع میشود، اهمیت آن دو چندان میشود. برق روی شغل، برنامه و حتی سرگرمی ما تاثیر میگذارد. برق در خانهها، ادارات، مراکز خرید، مدارس، سوپرمارکتها و هر مکان دیگری که به آن فکر میکنیم، بسیار مفید و ویژه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز از برنامهریزی برای احداث نیروگاههای خورشیدی ۵ کیلوواتی جهت اقشارکم برخوردار در کلانشهر اهواز خبرداد و عنوان کرد: ایران از لحاظ تابش خورشید بهترین نقطه در نیم کره شمالی زمین است که مناسبترین نقطه جغرافیایی به لحاظ تولید برق از طریق تابش نور خورشید است.
فراتی در خصوص نحوه احداث صحیح نیروگاههای خورشیدی با مقیاس کوچک بیان کرد: با توجه به اهمیت امنیت و نگهداری صحیح پنلهای خورشیدی پنج کیلوواتی ویژه اقشار کمبرخوردار بهتر است این کار به صورت تجمیعی انجام شود و با نصب کنتور، برق تولیدی مستقیما وارد مدار شبکه سراسری شود.
در ادامه این جلسه جمال شیبه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان ضمن تقدیر از ارتباط مستمر مجموعه صنعت برق با این کمیته اظهار کرد: ما آمادگی داریم بستر لازم برای احداث نیروگاههای تولید برق خورشیدی ویژه اقشار کم برخوردار و مددجویان این کمیته را فراهم کنیم.
وی افزود: از مزایای سرمایهگذاری مددجوها در نصب پنل خورشیدی این است که هر شخصی میتواند وارد این موضوع شود و ارتباطی به توانمندی، سن و سال مددجوها ندارد و پس از احداث میتواند منشا درآمد مناسبی جهت معیشت خانوادهها آنها باشد.
منبع؛ ایسنا