×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Tuesday, 5 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 7 خبر
باید به پدیده مدیران پروازی در خوزستان پایان داد/ به دنبال ساماندهی مقوله مسئولیت اجتماعی هستیم

سید محمدرضا موالی زاده در ویژه برنامه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که امروز ۱۳ آبان در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، درباره مباحث مربوط به کمبود پرستار اظهار کرد: در خصوص نسبت پرستار به تخت مشکل داریم. همچنین مهاجرت پرستاران به خارج از کشور نیز یکی از مشکلات است.

وی افزود: یک زمانی خوزستان مهاجرپذیرترین استان کشور بود و اکنون به دلیل مجموعه مشکلات آب، محیط زیست تا آموزش، بهداشت، درمان، مسائل رفاهی، ورزشی و… مهاجرفرست ترین استان است؛ شاید کمتر حوزه‌ای در خوزستان وجود داشته باشد که دارای مشکلات عدیده نباشد.

موالی زاده در خصوص پرداخت اضافه کاری کادر درمان و کمبود پزشک، ادامه داد: برای شیفت‌های کاری سنگین و… طبیعتا باید برنامه‌ریزی و اقدام شود.

به دنبال ساماندهی و قاعده‌مندسازی مسئولیت‌های اجتماعی هستیم

استاندار خوزستان گفت: منافع ملی و منافع محلی وجود دارد. یکی از ماموریت‌های ما هماهنگی میان منافع ملی و محلی است. بهره و سود طرح‌های ملی کشوری است و در کنار آن مسئولیت اجتماعی نیز مطرح است. مسئولیت اجتماعی هزینه نیست، سرمایه‌گذاری است. امروزه شرکت‌هایی در جهان موفق هستند که بیشتر به مسئولیت اجتماعی توجه می‌کنند. شرکت‌های بزرگ جهان به مسئولیت‌های اجتماعی خود اهمیت می‌دهند. به دنبال ساماندهی و قاعده‌مندسازی مقوله مهم مسئولیت اجتماعی هستیم.

موالی زاده در خصوص سوال یکی از دانشجویان درباره بیکاری بیان کرد: آمار بیکاری استان خوزستان با وجود امکاناتی همچون صنایع بزرگ و نیروی انسانی با استعداد، بالا است. مشکل این است که بزرگترین اقتصاد دولتی در خوزستان وجود دارد و بخش خصوصی آنطور که باید، توسعه پیدا نکرده است. از سویی مجموعه‌های دولتی برای جذب نیرو ظرفیت محدودی دارند .بنابراین باید بخش خصوصی تقویت پیدا کند.

از سرمایه‌گذاران استقبال می‌کنیم

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های جدی ما اشتغال جوانان است، اضافه کرد: از تمام سرمایه‌گذاران استقبال می‌کنیم و آغوش خود را باز می‌کنیم تا در استان حضور پیدا کنند. موانع سرمایه‌گذاری باید برطرف شوند.

موالی زاده ادامه داد: وفاق یک سویه نیست بلکه چندسویه است. باید از فایده وفاق بهره‌مند شویم و هزینه آن را پرداخت کنیم. دولتی با یک گفتمان فکری مشخص بر سر کار آمده است. دکتر پزشکیان با چارچوب فکری مشخص است و وفاق باید در همه دولت‌ها مطرح شود.

ملاک انتخاب مدیران؟

استاندار خوزستان در خصوص انتصاب مدیران در استان، عنوان کرد: کارآمدی، پاکدستی و داشتن انگیزه واقعی برای کمک به دولت در مدیران اهمیت دارد. در انتصاب مدیران با افراد مختلف مشورت می‌شود اما در پایان بنده مسئولیت انتصاب را به عهده می‌گیرم و در این خصوص تعارف ندارم و فرافکنی نمی‌کنم. ملاک این است کسی منصوب شود که بتواند مشکلات مردم را حل کند.

وی با اشاره به اهمیت توجه به مهارت گفت و گو، عنوان  کرد: باید به مهارت همکاری جمعی و گفت و گوهای اجتماعی  در محیط دانشگاه بپردازیم. مشکل اساسی ما در محیط های اجتماعی و سیاسی این است که می‌گویند مثلا فلان فرد با ما نیست یا با ما است در حالی که این نکته اشتباه است. باید یاد بگیریم با وجود اختلاف نظر با هم کار کنیم.

اولویت ما استفاده از مدیران بومی است

استاندار خوزستان در خصوص وجود مدیران پروازی در استان، خاطرنشان کرد: به جد معتقد هستم که باید به پدیده مدیر پروازی در خوزستان پایان داد و اولویت برای ما استفاده از مدیران بومی است تا جایی که مقدور باشد این کار را خواهم کرد.

وی با بیان اینکه در محیط زیست چه در آلودگی هوا، خاک و آب وضعیت خوبی نداریم، گفت: درباره انتصاب رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز چند گزینه معرفی شدند. وزارت بهداشت رزومه‌ها را بررسی می‌کند و به جمع‌بندی می‌رسد.

موالی زاده درباره مشکل خوابگاه ۴۰۰ دانشجوی سنواتی و نوبت دوم دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: این مساله را دنبال می‌کنیم که در قالب مسئولیت اجتماعی صنایع حل شود؛ هرکاری از دستم بر بیاید انجام خواهم داد.

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان دانشگاه شهید چمران افزود: در بحث مشکلات سلامت روحی، تغذیه و… دانشجویان تلاش می‌شود ساز و کاری برای حل این مشکلات پیدا شود.

 

منبع؛ ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.