×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 17 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 11 خبر
مدل مدیریتی بومی خوزستان ارائه شود/ لزوم زنده کردن امید بین دانشجویان

علی‌اکبر حسینی‌محراب در نشست با نخبگان دانشگاهی خوزستان که امروز (۳ دی‌ماه) انجام شد، با اشاره به لزوم بهره‌گیری از افکار جدید، اظهار کرد: آنچه در استان خوزستان به آن نیاز داریم و ریشه همه مسایل است، مدیریت است. باید با مدل‌های مدیریتی و افکار و کارهای انجام‌شده در دانشکده مدیریت و اقتصاد، مدلی بومی و متناسب با وضعیت استان خوزستان ارایه شود. کارهای تحقیقاتی دانشگاهی کاملا در مدیریت قابل استفاده هستند و آمادگی داریم که در جلسه شورای اداری استان خوزستان ارایه شوند و مدیران درباره آن‌ها نظر بدهند.

وی افزود: با مدل‌های فعلی مدیریت نمی‌توانیم مشکلات استان خوزستان را حل کنیم و حتما باید طرحی نو دراندازیم.

استاندار خوزستان ادامه داد: مدل‌های اقتصادی و اقتصاد در استان خوزستان بسیار مهم هستند. باید مدل‌های اقتصادی و چارچوب‌هایی در ارتباط با مالکیت، کشاورزی، اراضی و شهر که می‌توانند افراد را در موضوع دخیل کنند و جامعه تشنه را به سرمنزل مقصود برسانند، استفاده شوند. در این خصوص باید تصمیمی بگیریم. در بخش‌های خدمات، کشاورزی و صنعت مدل‌های پراکنده داریم اما هنوز مدلی که همه را درگیر کند، شکل نگرفته است.

وی گفت: باید دوستی را در خوزستان رواج دهیم تا سرمایه و فکر و تولید به خوزستان بیاید و بتواند سکویی برای پرش صادرات و اقتصاد بین‌الملل باشد. باید منطقه و اقتصاد خوزستان را به جایی برسانیم.

حسینی‌محراب ادامه داد: کشور عراق هم مرز ماست. همچنین کشورهای خلیج فارس در نزدیک و دوردست و نیز کشورهای شمالی می‌توانند میزبان محصولات ما باشند؛ به ویژه باید بازار آنچه مربوط به امنیت غذایی است و در جاهای دیگر به خطر افتاده است را در اختیار بگیریم.

استاندار خوزستان گفت: در خصوص مهندسی عمران شهری، حتما باید برای زیباسازی شهر باید از مدل‌های نو و ساده، استفاده کرد. با توجه به هشت سال جنگ و هشت سال سازندگی پس از جنگ در استان خوزستان، ما ۱۶ سال نسبت به دیگران عقب هستیم که زمان زیادی است که نزدیک به دو دهه است و جبران آن کار سختی است.

وی افزود: نیاز است نخبگانی که در حوزه نرم‌افزار کار می‌کنند، در بخش سامانه‌های اطلاعاتی کمک کنند. سامانه‌های اطلاعاتی باید به گونه‌ای شکل بگیرند که به کار دست و سوابق افراد در مرکز اسناد بی‌نیاز شویم. باید اطلاعات به‌روز بین دستگاه‌ها لینک شود و نخبگان به آن دسترسی داشته باشند. بسیاری از اطلاعات را به صورت جدا داریم اما در کنار هم نیستند و باید ساماندهی شوند.

حسینی‌محراب با اشاره به مهاجرت نخبگان و وجود یاس بین دانشجویان گفت: زنده کردن امید بین دانشجویان را می‌خواهیم. مهاجرت و کسب ویزای فلان کشور باعث بیگانه زندگی کردن برای همیشه می‌شود. وقتی با این افراد صحبت می‌شود بیش از ۹۰ درصد آن‌ها از رفتن پشیمان هستند اما به خاطر اینکه فکر می‌کنند که اگر برگردند مورد تمسخر و سوال و یا سرزنش قرار می‌گیرند، این کار را نمی‌کنند. در حالی که خود آن‌ها می‌گویند که برخی گروه‌های نژادپرستانه، ما و فرزندانمان را بیگانه می‌دانند. به هر جهت، باید در تحقیقات خود به این موضوعات بپردازیم.

استاندار خوزستان با اشاره به لزوم ارتباط دانشگاه و صنعت عنوان کرد: دانشگاه، صنعت، جهاد دانشگاهی، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه باید برای ارتباط صنعت و دانشگاه حتما عجین شوند و نقشه راه ارایه دهند.

وی افزود: سرمایه‌گذاری مشروع و درست، حتما مورد تاکید است. باید کاری انجام شود تا سرمایه‌گذاران‌ وارد استان خوزستان شوند. باید به بهره‌وری مناسب و الگوسازی در جامعه نخبگانی پرداخته شود زیرا در حال از دست دادن بسیاری از موارد در این خصوص هستیم. در استان خوزستان آب را به راحتی از دست می‌دهیم اما استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، یزد و کرمان با مشکل بی‌آبی شدید روبه‌رو شده‌اند. ما به راحتی آب را از دست می‌دهیم و برخی جاها نیز پس آب‌ها مشکل‌ساز شده‌اند.

حسینی‌محراب گفت: یک از بانک ها طرح ۷ هزار میلیارد تومانی را با پس‌آب شهر قزوین اجرا کرد؛ یعنی تامین آب از طریق فروش پس‌آب بود اما در استان خوزستان معضل پس‌آب اهواز و شوشتر، خانه‌های مردم را خراب می‌کند و زمین‌ها را از بین می‌برد. البته در حال پیش‌روی به سوی حل این مسأله هستیم تا حتی اجازه دهیم که صنایع از آب دریا یا پس‌آب استفاده کنند و آب شیرین را در اختیار آن‌ها قرار ندهیم.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب روز گذشته در ارتباط با رابطه نسلی و افتخارات نسل جوان اشاره کردند که نیاز است نخبگان به آن بپردازند. جریانی که قرار است در استان خوزستان ایجاد شود باید با انگیزه و قدرت و افتخار به گذشته، ایجاد شود.

استاندار خوزستان گفت: میزان کارهای تحقیقاتی میدانی کم است؛ البته این کار به تیم نیاز دارد و اساتید، سپاهی به نام دانشجویان را در اختیار دارند و باید آن را در زمینه نیاز استان خوزستان متمرکز کنند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.