سرهنگ فرید کریمیزاده در نشست شورای راهبری و کاهش تصادفات خوزستان با اشاره به وضعیت تصادفات در شش ماهه نخست امسال اظهار کرد: در این مدت تعداد موارد تصادفات فوتی چهار فقره و تعداد افراد فوتشده نیز یک مورد کاهش داشته است اما تصادفات جرحی و خسارتی افزایش داشتهاند.
وی افزود: در بحث دادههای آماری مشکل داریم زیرا برخی از آمارها مربوط به تصادفات سال ۱۴۰۱ است اما پزشکی قانونی این موارد را به عنوان موارد امسال اعلام کرده است. یک سری آمار هم مربوط به افراد مجهولالهویه است و در هیچ کدام از مقرهای ما پرونده ندارند که این مسائل موجب اختلاف آماری شده است.
رئیس پلیس راهور خوزستان با تاکید بر لزوم اقدام فرمانداران برای رفع نقاط حادثهخیز بیان کرد: برخی از عزیزان در حوزه ایمنی و ترافیک دغدغه ندارند و برخی فرمانداران حتی اهتمامی به تشکیل شورای ترافیک شهرستان ندارند در حالی که شهرستانها باید در خصوص مساله ترافیک اقدام کنند.
وی افزود: نقاط حادثهخیز در شهرها باید به صورت آنی آشکارسازی شوند و برنامهریزی شود تا مشکلات این نقاط در کوتاه مدت رفع شوند.
کریمیزاده بیان کرد: لینک دوربینهای نصب شده در معابر باید در اختیار پلیس راهور نیز قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه باید تامین اعتبار برای نصب دوربینهای پلاکخوان در دستور کار قرار بگیرد، گفت: دوربینها باید در شهرستانهای بحرانی مثل دزفول، آبادان، بهبهان و امیدیه تا قبل از سفرهای نوروزی نصب شوند.
رئیس پلیس راهور خوزستان عنوان کرد: اعتبارات امنیتی تعریف شده است اما گاهی رویکرد برخی از عزیزان در مورد اعتباراتی که از ماده ۲۳ و حوزه ترافیک اختصاص داده میشود هم امنیتی است در حالی که امنیت جان مردم هم بسیار مهم است و کمتر از موارد دیگر نیست.
وی با تاکید بر لزوم پیشبینی پارکینگ متناسب با میزان مراجعات در اطراف پارکها، گفت: در خصوص ساماندهی ورودیها و خروجیهای شهرها در چند قسمت طرح مصوب داریم اما هنوز هیچکدام اجرایی نشده و مشکلاتی برای ما ایجاد کردهاند.
کریمیزاده بیان کرد: پیشنهاد میشود پیستهای موتورسواری در شهرهایی مثل بهبهان، رامهرمز، شوش و دزفول راهاندازی شود تا کمتر شاهد حرکات ناهنجار از سوی برخی از جوانان باشیم.
منبع: ایسنا