رضا فرجام بیان کرد: داشتن گارانتی یکی از الزامات خرید کالا است تا از سالم بودن کالای خریداری شده مطمئن شویم، بنابراین احتمال خرابی و هدر رفت هزینه خرید کالاهای قاچاقی که گارانتی ندارند بسیار بالا است.
وی گفت: برای تشخیص اصالت یک کالا و تقلبی نبودن آن از طریق گارانتی امکانپذیر است، البته در مواردی گارانتیهای تقلبی در بازار نیز یافت شده به همین دلیل برای تایید اصالت کالا در هنگام خرید باید با شرکت سازندهای که در کارت گارانتی ثبت شده تماس گرفت و از خرید کالا مطمئن گردید.
مسئول واحد تحقیق و پژوهش اتاق اصناف اهواز ادامه داد: شرکتهای خدمات پس از فروش نیز میتوانند اصالت کالا را تایید و یا رد کنند.
طبق اعلام اداره کل تعزیرات حکومتی خوزستان ورود هرگونه کالایی که درون کشور تولید میشود قاچاق محسوب میشود و در صورت کشف ،کالا به انبار اموال تملیکی منتقل خواهد شد.
فرجام افزود: به همین دلیل کالاهای قاچاق به دلیل عدم امکان دسترسی به شرکتهای سازنده و یا نداشتن گارانتی قابل اطمینان نیستند و در موارد زیادی باعث وارد کردن ضرر و زیان به مصرف کننده میشوند.
وی گفت: وجود کالاهای بی کیفیت و تقلبی در محصولات قاچاق بسیار زیاد است و خرید این کالاها را به مردم پیشنهاد نمیدهیم.
مسئول واحد تحقیق و پژوهش اتاق اصناف اهواز در ادامه با اشاره به عوامل افزایش قیمت برخی کالاهای وارداتی در مناطق مرزی استان بیان کرد: در شهرهای مرزی به دلیل نوسانات نرخ ارز و وجود مشتریان خارجی قیمت کالاهای وارداتی بیشتر از مناطق دیگر شده است.
استان خوزستان به دلیل مرزی بودن یکی از مبادیهای ورود کالای قاچاق و انتقال آن به استانهای دیگر است.
طبق اعلام اداره کل تعزیرات حکومتی خوزستان بیش از یکهزار پرونده قاچاق در سه ماهه امسال در استان تشکیل و بررسی شده است.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=56063