سید پژمان شیرمردی در حاشیه امضای تفاهم نامه میان سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در محل شرکت توسعه نیشکر دعبل خزایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوزستان حدود ۱۸ میلیون تن در سال محصولات کشاورزی تولید می کند و علاوه بر این دارای مناطق و بنادر لجستیکی بسیار خوبی است و بیشترین میزان تخلیه و بارگیری کالای اساسی از طریق این بنادر انجام می شود.
وی افزود: با توجه به صنایع نفتی، فولادی و پتروشیمی در خوزستان علاوه بر بحث کشاورزی، این استان عملا دارای یک ظرفیت بالقوه برای توسعه فناوری هسته ای صلح آمیز در کشور است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ایران در حوزه فناوری هسته ای صلح آمیز یکی از کشورهای پیشرو منطقه است و در میان استان های کشور، ظرفیت بسیار خوب خوزستان در این زمینه می تواند به عنوان یک الگوی برای کشورهای همسایه باشد.
شیرمردی عنوان کرد: اگر بتوانیم یک تاسیسات بزرگ پرتودهی در خوزستان راه اندازی کنیم قطعا به دلیل همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس عملا می توانیم فناوری پیاده سازی شده در استان را به دیگر کشورها صادر کنیم.
وی ادامه داد: ۴ سایت پرتو دهی در کشور وجود دارد که بسیاری از کالاهای پزشکی و بسیاری از محصولات کشاورزی عملا در این مراکز پرتودهی می شوند. خوزستان نیز این ظرفیت را دارد تا یک مرکز بزرگ پرتودهی در آن احداث شود اما تاکنون انجام نشده است.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: به دنبال آن هستیم تا یک مرکز بزرگ پرتودهی در خوزستان احداث کنیم. در آینده خوزستان می تواند در بحث فناوری هسته ای گام های بلندی برای کشور بردارد.
منبع: ایسنا