ولیالله حیاتی در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به اطلاعات ثبتشده در سامانه هوشمند ایران من، اظهار کرد: در مدیریت هوشمند، تعداد کارکنان دولت در خوزستان ۱۵۳ هزار و ۳۳۴ نفر است که ۱۴۹ هزار و ۹۹۳ نفر از این تعداد واکسن دریافت کرده و ۳ هزار و ۳۴۱ نفر واکسن دریافت نکردهاند.
وی افزود: کارکنانی که تاکنون واکسن دریافت نکردهاند باید هر ۱۵ روز یکبار تست منفی PCR را ارائه دهند در غیر این صورت باید در سیکل تخلفات اداری و برابر با مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در سیکل تنبیهات با آنها برخورد شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در خوزستان برنامه این است که این کارکنان به تفکیک اداراتشان از نظر ارائه تست و بیماری زمینهای بررسی شوند تا با افرادی که این موارد را رعایت نمیکنند برخورد قانونی شود.
وی بیان کرد: در اسفندماه حدود یک هزار و ۸۲۵ نفر از کارکنان دولت در خوزستان به کرونا مبتلا شدند که بیشترین ابتلا در این ماه مربوط به کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ثبت اسناد و املاک، امور مالیاتی، شرکت گاز و شرکت پخش فرآوردههای نفتی بوده است.
حیاتی افزود: از مجموع ۴۳۰ هزار و ۳۷ دانشآموز خوزستانی ۴۲۱ هزار و ۹۹۰ نفر واکسینه شدهاند و ۸ هزار و ۴۷ نفر واکسن دریافت نکردهاند و بیشتر مبتلایان به کرونا در جامعه دانشآموزی نیز مربوط به دانشآموزان پایه هفتم و هشتم است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: از ۱۰۲ هزار و ۴۱۰ صاحب شغل و صنف در خوزستان، ۱۰۰ هزار و ۲۵۲ نفر واکسن تزریق کرده و ۲ هزار و ۱۵۸ نفر تاکنون واکسن تزریق نکردهاند.
وی با اشاره به لزوم ثبتنام اصناف در سامانه QR بیان کرد: خوزستان جزو استانهایی است که رتبه خوبی در این زمینه ندارد بنابراین اصناف باید سریعاً در این سامانه ثبتنام کنند زیرا ادامه فعالیت اصناف بر اساس ثبتنام در سامانه و دریافت کد QR است.
حیاتی افزود: در حال حاضر مبنا برای اعمال محدودیتها واکسیناسیون است. به طور مثال برای مسافرتهای نوروزی کد ملی افرادی که سه دوز واکسن تزریق کردهاند از طریق اتوماسیون به سامانه پلیس راه متصل شده به گونهای که اگر فردی خودرویی به نام خود داشته باشد در صورت تزریق نکردن سه دوز واکسن و انجام سفر، حدود یک میلیون تومان جریمه میشود بنابراین کسانی که قصد مسافرت نوروزی دارند باید سه دوز واکسن خود را تزریق کنند.
وی گفت: کسانی که در سامانه QR ثبتنام نکنند و الزامات ستاد ملی مقابله با کرونا را نقض کنند، در مرحله نخست اخطار کتبی پلمب دریافت میکنند. در مرحله دوم پُز بانکی این افراد به مدت دو هفته مسدود میشود و در مرحله سوم واحد صنفی به مدت ۳۰ روز پلمب میشود. در صورت انجام الزامات مربوطه و تأیید وزارت بهداشت، در مدت ۷۲ ساعت این محدودیتها برداشته میشود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان در خصوص تجهیزات آموزشی دانشگاهها نیز گفت: باید در این خصوص برنامهریزی شود و این تجهیزات بهروزرسانی شوند.
وی تصریح کرد: در خصوص پسماندهای عفونی نیز باید سریعا کارگروه پسماند تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شود.
حیاتی گفت: عمدتاً پیکهای بیماری در خوزستان ۱۰۰ روزه بودهاند اما آنچه موجب شد که از این موج زود عبور کنیم و سیر نزولی شود، واکسیناسیون و مدیریت بهداشت و درمان و برگزاری مرتب ستاد استانی بوده است.
وی افزود: نباید دچار عادیانگاری شویم و همچنان باید رعایت پروتکلها، بازدیدها و کنترلها با شدت و حدت ادامه داشته باشد تا کامل از این موج عبور کنیم و برای روزهای پایانی سال آماده شویم.
منبع: ایسنا