×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 25 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
میزان کشندگی ویروس کرونا در خوزستان کاهش یافته است

دکتر سیدمحمد علوی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد موارد بیماری در استان خوزستان در هفته گذشته  ۴۸۰ مورد بود در حالی که هفته ماقبل آن ۷۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در این استان گزارش شده بود.

وی با اشاره به تعداد موارد بستری در استان گفت: هفته گذشته ۳۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های خوزستان بستری بودند در حالی که این آمار در ۱۴ روز گذشته ۶۹ بیمار بود، همچنین موارد فوت ناشی از کرونا در خوزستان از ۲۶ مورد در ۲ هفته گذشته به ۱۴ مورد در هفته گذشته کاهش یافت.

وی با بیان اینکه تعداد بیماران بد حال کرونایی در استان کاهش یافته است افزود: اگرچه خوزستان در وضعیت آبی قرار دارد اما این موضوع نباید باعث شود تصور کنیم خطر رفع شده است البته طبق قانون نمی توان در منطقه آبی جلوی بازگشایی برخی مکان ها مثل تالارهای عروسی، استخرها و سالن های ورزشی را گرفت.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: شهرهایی زودتر از همه آبی شدند که پروتکل های بهداشتی و ماسک را رعایت نمی کردند که این موضوع خطرناک است لذا رنگ بندی شهرها باید بر اساس میزان آلودگی باشد زیرا برخی شهرها  بیمارستان نداشته و مریض های کرونایی آنها در بیمارستان شهرهای اطراف بستری می شوند.

وی در خصوص سویه جدید کرونا نیز بیان کرد: او میکرون، پنجمین سویه از ویروس کرونا است که سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان سویه نگران کننده یاد می کند چرا که قدرت سرایت آن از سویه دلتا بیشتر است. در سویه ووهان چین یک بیمار می توانست ۲ یا سه نفر را مبتلا کند اما سویه دلتا تا هفت نفر را مبتلا می کرد و اکنون سویه او میکرون چند برابر دلتا خطر انتقال پذیری دارد که خیلی خطرناک است ضمن اینکه به گفته سازمان بهداشت جهانی سویه جدید واکسن گریز است.

علوی با بیان اینکه افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شده اند استعداد بیشتری برای ابتلا به سویه جدید دارند گفت: ویروس او میکرون در ۳۸ کشور جهان شناسایی شده و اکثرا افرادی که به این ویروس مبتلا شدند پیش از این به کرونا مبتلا شده بودند.

وی واکسن، فاصله اجتماعی و ماسک را سه راهکار اساسی برای پیشگیری از ابتلا به سویه جدید کرونا دانست و افزود: افراد بالای ۱۲ سال در کشور ایران حدود ۸۰ درصد جمعیت را شامل می شوند بنابراین ۲۰ درصد جمعیت کشور واکسن نمی زنند که در معرض خطر ابتلا قرار دارند.

رییس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص روند واکسیناسیون در این استان گفت: تعداد کل افرادی که در خوزستان واکسن تزریق کرده اند تا روز ۱۲ آذر، سه میلیون و ۲۵ هزار و ۱۳۶ نفر می باشد یعنی ۶۰ درصد کل جمعیت استان یک دُز و مابقی هر ۲ دُز را دریافت کرده اند ضمن اینکه هنوز ۱۵ درصد افراد هنوز نسبت به دریافت دُز دوم واکسن خود اقدام نکرده اند.

وی ادامه داد: ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان یک دُز و ۶۰ درصد هر ۲ دُز واکسن را تزریق کرده اند. این میزان در شهرهای بهبهان، اهواز، دهدز، کارون، دشت آزادگان، اندیکا، باوی، رامشیر و شادگان به ترتیب ۹۱، ۹۰، ۹۰، ۶۲، ۶۲، ۶۲، ۶۷، ۶۹ و ۵۶ درصد می باشد.

علوی گفت: ۴۸۲ هزار و ۴۳ نفر در گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در استان خوزستان زندگی می کنند که از این تعداد ۳۷۴ هزار و ۲۵۰ نفر معادل ۷۷.۶ درصد واکسن زده اند که این موضوع به معنای پوشش پایین واکسیناسیون در بین دانش آموزان نیست. در این گروه سنی تنها ۴۲۵ هزار نفر دانش آموز هستند که پوشش واکسیناسیون آنها ۸۸ درصد است همچنین ۵۵ درصد آنها هر ۲ دُز را تزریق کردند.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون لازم است اما کافی نیست افزود: کاهش مرگ و ابتلا فقط ناشی از واکسیناسیون نیست همچنین افزایش موارد بیماری و مرگ، تنها ناشی از ناکارآمدی واکسن نمی باشد.

در حال حاضر تمامی شهرهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

 

منبع: ایرنا

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.