فرامرز شادفر اظهار کرد: در پنج ماه نخست سال جاری ۱۹ هزار و ۸۳ گیگاوات ساعت برق در خوزستان تولید شده که در مقایسه با سال گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: از این میزان برق تولیدی ۳۱.۹ درصد سهم نیروگاههای برقآبی و ۶۶.۷ درصد سهم نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی بوده است. نیروگاههای تولید پراکنده نیز ۱.۴ درصد از میزان برق تولیدی را به خود اختصاص دادند.
مدیر بازار برق شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: از برق تولیدی نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی، ۴۲ درصد توسط بخش دولتی (نیروگاه رامین و ماهشهر) و ۵۸ درصد توسط نیروگاههای بخش خصوصی (زرگان، آبادان، خرمشهر، شهدای پیروز بهبهان و فجر) تولید و به شبکه تحویل شده است.
وی گفت: انرژی مصرفی در پنج ماهه ابتدایی سال جاری در خوزستان ۲۱ هزار و ۵۸۸ گیگاوات ساعت بوده است که نشاندهنده حدود ۸ درصد افزایش مصرف نسبت به مدت مشابه در سال قبل است. مصرف پیک مردادماه نیز به میزان ۸ هزار و ۳۰۵ مگاوات بوده که نسبت به پیک بار سال قبل ۲.۵ درصد رشد داشته است.
شادفر افزود: با توجه به رشد بسیار بالای بار و انرژی مصرفی، مدیریت مصرف برق و جابهجایی مصارف غیر ضروری از ساعات اوج مصرف (ساعت ۱۴ تا ۱۸ و ۲۱ تا ۲۲) به سایر ساعات شبانهروز توسط کلیه مصرفکنندگان، امری لازم و ضروری است.
منبع: ایسنا
https://betabnews.ir/?p=31407