×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 30 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 10 خبر
خوزستانی‌ها آب ذخیره کنند

محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل سازمان آب و فاضلاب خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در هیچ کدام از شهرهای استان خوزستان بجز اندیکا و دهدز مشکل حادی که تنش آبی ایجاد کند وجود ندارد زیرا از نظر زیرساختی مشکلات خاصی نداریم و کوچکترین مشکلات به وجود آمده که عمدتا در بحث تعمیرات بوده است، مدیریت شده‌اند.

وی افزود: از مجموع دو هزار و ۸۰۰ روستایی که تحت پوشش آبفا خوزستان است، حدود ۸۰ تا ۹۰ روستا تحت تنش آبی قرار گرفته‌اند که با برنامه‌ریزی‌های در نظر گرفته شده تعداد روستاهای تحت تنش آبی در خوزستان در حال کاهش است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در بخش روستایی بیشترین مشکلات در حال حاضر مربوط به بخشی از روستاهای هویزه است که با حدود ۶ تانکر سیار در حال آبرسانی به این روستاها هستیم.

وی ادامه داد: چهار میلیون و ۶۹۵ هزار مشترک آبفا و یک میلیون و ۴۸۰ هزار اشتراک آب در خوزستان وجود دارد که روزانه به صورت میانگین حدود دو میلیون و ۱۵۸ هزار مترمکعب آب برای این جمعیت تولید می‌شود.

محمدرضا کرمی نژاد تصریح کرد: در حال حاضر ۳۶ هزار مترمکعب حجم دستگاه‌های آب شیرین‌کن در جنوب استان خوزستان است. ظرفیت ۸۷ هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب شیرین‌کن نیز به این میزان افزوده خواهد شد که در حال عقد قرارداد در این زمینه هستیم. در سال ۱۴۰۱ ظرفیت آب شیرین‌کن‌های جنوب استان خوزستان به حجمی حدود ۱۳۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز خواهد رسید.

وی با اشاره به کیفیت آب خوزستان بیان کرد: دو شاخص میکروبی و کلرسنجی در بررسی وضعیت آب شرب اهمیت دارد که میانگین میکروبی آب شرب خوزستان ۹۶.۶درصد (عاری از میکروب ) است واین شاخص در سطح کشور ۹۸.۹ درصد است و میانگین کلرسنجی آب در خوزستان ۸۲.۶ درصد و در کشور ۹۱.۸۵ درصد است.

کرمی نژاد عنوان کرد: آب شرب در امیدیه به دلیل بالا بودن سولفات مقداری مزه شوری گرفته که البته مشکل بهداشتی نیست.

وی با اشاره به تنش آبی سال جاری اذعان کرد: در سال آبی جاری به دلیل کاهش بارش‌ها، مشکلات خاصی در تامین آب داریم. مشابه این مشکلات را در سال ۹۷ داشتیم اما تنش آبی امسال حادتر و بیشتر از آن سال است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در این وضعیت تنش آبی بهتر است هر خانه حداقل یک مخزن ذخیره‌سازی داشته باشد. بهتر است به ازای هر نفر در خوزستان ۱۰۰ لیتر در شبانه‌روز ذخیره آبی در خانه وجود داشته باشد.

 

منبع: فارس

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.