به گزارش بتاب وبه نقل از روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر، در حاشیه این جلسه که با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان و جمعی از مسئولین برگزار شد، مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی اظهار داشت: با اتکا به ظرفیت و توانمندی داخل، جهش تولید در شرکت خمیرمایه و الکل رازی محقق شد.
علی احتشامی افزود: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته و همزمان با شیوع ویروس کرونا ، بیش از ۲۵ میلیون لیتر الکل تولید شد و در حال حاضر روزانه بین ۱۱۰ هزار لیتر اتانول طبی در این شرکت تولید میشود که تامین کننده نیاز ۹۰ شرکت تولیدی مواد ضدعفونی و بهداشتی در استان کشور است.
وی تاکید کرد: باتوجه به اهمیت موضوع کرونا و نگرانی از شیوع آن در کشور ،با پیگیری و نظارت مستقیم آقای دکتر ناصری مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر تولید الکل بدون وقفه و شبانه روزی در این شرکت انجام می شود که الحمد ا… به نقطه پایدار و اطمینان بخشی در تولید این محصول رسیده ایم.
مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی تصریح کرد: کارخانه الکل رازی ۸۰ درصد الکل طبی مورد نیاز کشور را تولید می کند و بزرگترین واحد تولید الکل ایران محسوب میشود و در سال جاری نیز با همت و تلاش همه همکاران و تولید ۳۶ میلیون لیتر الکل محقق خواهد شد.
احتشامی با اشاره به لزوم تکیه بر توان داخلی با خودباوری و مدیریت جهادی افزود: در شرایط تحریم های ظالمانه آمریکا همه توان و همت بر به کارگیری از توان داخلی است و در این رابطه علاوه بر افزایش تولید الکل و خمیرمایه، قطعات مورد نیاز این کارخانه ها نیز بومی سازی شده است.
تولید ۱۰ هزار تن خمیرمایه
مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تولید ۱۰ هزار تن خمیرمایه در این شرکت گفت: دریافت نشان استاندارد ایران و حضور گسترده در بازارهای داخلی ، منطقه ای و خارجی نمایانگر توانمندی و کیفیت بالای خمیرمایه تولیدی شرکت می باشد و با توجه به کیفیت برتر محصولات توانستیم در لیست تامین کنندگان سازمان ملل قرار بگیریم .
خودکفایی در تولید خمیرمایه
احتشامی افزود: استان خوزستان در تولید خمیرمایه به خود کفایی رسیده و در کنار تامین نیاز داخلی کشور مازاد این محصول را به کشورهایی همچون افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، لبنان ، الجزایر و کشورهای آفریقایی صادر می کند.
احتشامی در پایان بیان داشت: استفاده از این خمیر مایه در نانوایی و شیرینی زیان هایی همچون کم خونی ، پوکی استخوان اختلال در جذب مواد معدنی و اختلال های گوارشی را کمتر کرده و کیفیت نان را افزایش می دهد.
https://betabnews.ir/?p=18147