×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
معتادان کرونا نمی‌گیرند؟

دکتر سیدمحمد علوی اظهار کرد: مدتی است در فضای مجازی، مطالب خلاف واقع تحت عنوان اثرات دود و قلیان و تریاک و مواد مخدر در پیشگیری از کروناویروس پخش می‌شود و این‌گونه القاء می‌شود که معتادان کرونا نمی‌گیرند.

وی با اشاره به مطالعه‌ای که در این زمینه انجام شده است، گفت: در حال حاضر اغلب کشورهای جهان از جمله کشور ما با بیماری کووید – ۱۹ و مشکلات ناشی از آن روبه‌رو هستند و در این شرایط، مراکز کاهش آسیب با خدمات سیار، ممکن است تنها راه ارتباطی معتادان با خدمات سلامت باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به این مطالب، طرح غربالگری کووید – ۱۹ در میان معتادان با هدف بررسی میزان شیوع و شناسایی موارد ابتلا به کرونا در میان معتادان انجام شد و در این طرح، ۳۲۰ نفر از معتادان تحت پوشش مراکز مربوط به سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی اهواز مورد مطالعه قرار گرفتند.

علوی ادامه داد: نتایج نشان داد که ۷.۳ درصد از معتادان تحت پوشش مراکز کاهش آسیب اعتیاد، به ویروس کرونا مبتلا بودند.

وی اضافه کرد: بر اساس ویژگی‌های جمعیت شناختی، بیشترین معتادان در گروه مردان با ۸۰ درصد و دارای سطح تحصیلات پایین بودند. همچنین بیشترین فراوانی مربوط به گروه سنی ۳۷ تا ۲۸ سال بود و بیشترین ماده مصرفی هرویین با ۳۷ درصد و از لحاظ محل سکونت مربوط به مناطق حاشیه شهر بودند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: با توجه به فراوانی بروز و شیوع ویروس کرونا در افراد معتاد و انتشار آن در جامعه از طریق این افراد، با مراقبت از معتادان و تحت پوشش قرار دادن و تشویق و ترغیب آنها به ترک اعتیاد و کاهش خطر آن و بهره‌گیری از مراکز گذری و ارائه آموزش‌های صحیح در جهت تغییر رفتار، می‌توان تا حد زیادی خطرات ناشی از کووید – ۱۹ را در این گروه و در نتیجه افراد جامعه، تحت کنترل در آورد.

 

منبع: ایسنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.