محمدعلی مقدسیان پور با اشاره به هدف از اجرای این عملیات اظهار کرد: گرمای بیش از پیش هوا با دماهای بالای ۵۰درجه و تابش مستقیم نور آفتاب و همچنین آلودگی ناشی از ریزگرد بر روی مقره ها از عوامل مهم بروز اتصال کوتاه و در نهایت قطع جریان برق است.
وی تصریح کرد: تغییرات اقلیمی و شرایط خاص باعث شده استراتژی خود را تغییر داده و راههای جدیدی برای شرایط پیش رو در نظر بگیریم که یکی از کارهای اصلی برنامه های فنی و مهندسی این شرکت است.
مقدسیان پور ادامه داد: تعویض مقرههای سیلیکونی فرسوده از مهمترین فعالیت ها در حال انجام است تا پایداری شبکه در شرایط مختلف حفظ شود و برق مستمر و با کیفیت در اختیار شهروندان قرار گیرد.
معاونت بهره برداری شرکت توزیع برق اهواز خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع طرح با آماده باش تیمهای عملیاتی در قالب طرح تابش تاکنون تعداد این تعداد مقره سیلیکونی فرسوده که باعث قطع برق روی خطوط ۳۳ هزار ولت را فراهم میکرد تعویض شد.
وی افزود: هزینه اجرای این طرح از ابتدا تاکنون بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال از محل منابع داخلی این شرکت تامین شده است.
کلانشهر اهواز با بیش از یک هزار و ۸۰۰ مشترک در بخش صنعت، یک هزار و ۴۰۸ مشترک در بخش کشاورزی و ۸۹ هزار و ۸۶۶ مشترک در سایر بخش ها، پس از تهران دومین کلانشهر پر مصرف کشور است.
منبع؛ ایرنا
https://betabnews.ir/?p=79443