×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 14 خبر
موالی‎زاده: یکی از شاخص‌های جدی ارزیابی مدیران، مردم‌داری است

سید محمدرضا موالی زاده در مجمع عمومی شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان که ۱۹ آبان ۱۴۰۳ در دفتر نماینده ولی فقیه در اهواز برگزار شد، با تاکید بر این‌که هنگام مراجعه مردم به ادارات باید حرف‌ها، منزلت، شخصیت و کرامت آن‌ها مورد توجه قرار گیرد، اظهارکرد: در ارزیابی عملکرد مدیران یکی از شاخص‌های جدی بحث مردم‌داری و احترام و توجه به شأن و جایگاه آن‌ها است.

او گوشزد کرد: در برخی مواقع متاسفانه برخورد بعضی از مسؤلان با مردم طلبکارانه، متناسب و با احترام مناسب نیست. از این‌رو بحث مردم داری بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: مسؤلان کار امروز مردم را نباید به روزهای بعد موکول کنند و اگر در کوتاه مدت امکان حل مشکلات مردم را نداشتند باید افزون بر توضیح علت تاخیر، برخورد آنها با مردم با روی گشاده و احترام و تکریم باشد.

استاندار خوزستان با اشاره سخن امام زمان (عج) خطاب به شیخ محمد کوفی که می‌فرماید «خودت را در دسترس همگان قرار بده و محل نشستن خود را در در ورودی خانه قرار بده تا مردم زودتر بتوانند با تو ملاقات کنند و حاجت‌های آنها را برآور، ما تو را یاری خواهیم کرد»، متذکر شد: دوره‌های خدمت مثل برق و باد می‌گذرند پس خوشا به حال کسی که به عاقبت کار خود در هنگام خدمت‌گزاری به مردم می‌اندیشد.

موالی زاده بیان کرد: امام حسین (ع) در خصوص برآوردن حوایج مردم می‌فرمایند که نیازهای مردم به شما، از نعمت‌های خداوند بر شماست، پس از نعمت‌ها ملول نشوید (و آنها را برآورده سازید) و گرنه از دست می‌روند. از این سخن امام نتیجه می‌گیریم که نیازهای مردم حاجتی است که برای ما نعمت است.

وی اضافه کرد: باید کمر همت ببندیم و مشکلات مردم را در همه عرصه‌ها و زمینه‌ها حل کنیم، زیرا هنگامی که اشتیاق خدمت به مردم و توجه به حل مساله‌های آن‌ها را داشته باشیم قطعا نصرت خداوند و عنایت اهل بیت (ع) شامل حال ما خواهد شد.

او با تاکید بر این‌که بحث‌ها را باید موضوعی دنبال کنیم، افزود: وقتی‌که بر موضوعی متمرکز شویم باید تلاش کنیم آن را به نتیجه برسانیم تا حاصل کار تاثیر خود را در عرصه اجتماع نشان دهد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه همزمان با وظیفه‌گرایی به نتیجه‌ گرایی هم توجه می‌شود افزود: زیرا ماحصل کار ما باید در عرصه جامعه خود را نشان بدهد.

وی با اعتقاد به این‌که موضوع فرهنگ و فرهنگ عمومی دو مقوله‌ای هستند که رابطه عموم و خصوص مطلق دارند، توضیح داد: هر امری که در حوزه فرهنگ عمومی است طبیعتا در حوزه فرهنگی است اما هر امری که در حوزه فرهنگی است الزاما در قلمرو فرهنگ عمومی تعریف نمی‌شود.

موالی زاده با اشاره به فعالیت‌های خود در عرصه  فرهنگ عمومی، گفت: خوشبختانه با مفاهیم عرصه فرهنگ عمومی بخوبی آشنا هستیم زیرا به کل استان‌ها سفر داشتیم و مباحث فرهنگی مربوط به هر استان را دنبال نمودیم. از این‌رو تجربه‌ای در این خصوص حاصل شده است.

 

منبع؛ ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.