عبدالله افرازه شهاوند در نخستین همایش استانی کودکان در معرض مخاطره، دولت و مسئولیتهای اجتماعی که امروز (۱۷ مهرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ۱۸ دستگاه دولتی به صورت مستقیم در این زمینه تکالیفی بر عهده دارند. علاوه بر این، نهادهای اجتماعی، مدنی، NGOها، دستگاههای صنعتی و … نیز در این زمینه نقش دارند. در مجموع بیش از ۴۰ تا ۵۰ دستگاه دولتی و عمومی در این خصوص وظایفی دارند اما چرا کار نمیکنند؟
وی افزود: آمار دقیقی از کودکان کار و کودکان خیابانی و آسیبهای اجتماعی دیگر نداریم. پراکندهکاری یکی از مهمترین آسیبهایی است که متاسفانه در حوزه آسیبهای اجتماعی با آن مواجه هستیم.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: این همه موسسه و دستگاه در حال فعالیت هستند و اگر همافزایی داشته باشند سریعتر و بهتر میتوان کار را انجام داد. در این زنجیره برخی دستگاهها حضور فعال ندارند و برخی حضور حداکثری دارند.
افرازه شهاوند بیان کرد: اگر چند دستگاه به وظیاف خود عمل نکنند، کار روی زمین میماند. وقتی کودک دوباره به سمت کار در خیابان روی میآورد مشخص است زنجیره خوب عمل نکرده است.
وی عنوان کرد: اگر حوزه کودک اصلاح نشود در حوزه خانواده و محیط اجتماعی هم دچار آسیب میشویم. در یکی دو سال اخیر کارهای خوبی شده و نتایج خوبی حاصل شده است که باید تقویت شود.
منبع؛ ایسنا