×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 15 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 8 خبر
بیماری ‌تب دانگی‌ چه زمانی نگران‌کننده می‌شود؟

دکتر فاطمه احمدی با اشاره به چگونگی بروز بیماری تب دانگی اظهار کرد: عامل این بیماری، ویروسی است که از طریق پشه ناقل آن به نام آئدس به انسان منتقل می‌شود. بنابراین در صورتی که پشه ناقل بیماری، فردی را نیش بزند ویروس به انسان منتقل می‌شود. البته این بیماری از فردی به فرد دیگر منتقل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری تب دانگی می‌تواند علائم مختلفی داشته باشد، افزود: گاهی اوقات این بیماری تنها با تب و بدون علامت همراه دیگری بروز پیدا می‌کند اما گاهی علائم آن می‌تواند شدیدتر باشد و حتی به صورت شوک خود را نشان دهد که در این شرایط نگرانی وجود دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص این بیماری گفت: پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار مهم است و باید افراد را از تماس با این پشه مصون کنیم. با توجه به اینکه پشه آئدس در آب‌های راکد تخم‌ریزی می‌کند، باید اقداماتی مانند بهسازی محیط انجام شود. مردم باید این آگاهی را داشته باشند که نگذارند آب‌های راکد در منزل جمع شود و حتی آب زیر گلدان‌ها، زیر کولر و چنین جاهایی جمع نشود تا پشه نتواند در چنین محیطی تخم‌ریزی کند.

 

منبع؛ ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.