علی اکبر حسینی محراب در آیین بهره برداری از ۲۶ طرح بهداشت و درمان دزفول در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام افزود: دزفول مهد علما، دانشمندان است و جوانان و پزشکان این شهرستان باید منشا اثر باشند.
وی با اشاره به خدمات رایگان بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) دزفول به بیماران سرطانی استان و استانهای همجوار ادامه داد: این خدمات در سطح کشور بینظیر بوده و امید است خیران همچنان پای کار باشند.
استاندار خوزستان خواستار تداوم مساعدت نیکوکاران به بخش درمان شد و اظهارکرد: مراکز و خانههای بهداشت در مناطق روستایی همچنان نیازمند تجهیز هستند که امید است وزیر بهداشت توجه ویژهای به استان خوزستان و دزفول داشته باشند.
خدمات بهداشت و درمان با فعالیت دولت سیزدهم شتاب گرفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این آیین با بیان اینکه خدمات بهداشت و درمان با شروع فعالیت دولت سیزدهم شتاب گرفته است، گفت: ۲۶ طرح محرومیت زدایی در شهرستان دزفول اجرا شده که ۱۳ طرح از این تعداد از جمله مرکز منتخب سردشت به بهره برداری رسیده است.
علیرضا خسروپناه با اشاره به آغاز گام نخست و دوم دانشکده پزشکی دزفول در حوزه آموزش افزود: این دانشکده ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب سفر رییس جمهور دارد که امیدواریم با تزریق اعتبارات هرچه سریعتر تکمیل شود.
وی بهره برداری از دستگاههای مختلف درمانی از جمله پت اسکن، سی تی آنژیو و گاما اسپکت ادامه داد: تاکنون بیش از یکهزار نفر در دزفول خدمات آندوسکپی با تعرفه دولتی دریافت کردهاند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول خرید خوابگاه پسرانه در حوزه دانشجویی با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار از طریق وام بانک رفاه را یادآور شد و گفت: ۴۰۰ دانشجو در حال حاضر در این سرای دانشجویی اسکان دارند.
وی با اشاره به ایجاد هفت رشته جدید از جمله دستیاری و رشتههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: تا پیش از دولت سیزدهم ۹ رشته در دانشگاه وجود داشت که این تعداد اکنون به ۱۶ رشته رسیده است.
خسروپناه با بیان اینکه تاییده رشتههای تخصصی زنان و اتاق عمل گرفته شده است، اظهارکرد: خوشبختانه مرکز تغییر اقلیم و سلامت به دزفول داده شده است که نهم و دهم اسفند نخستین همایش وزارت بهداشت در این زمینه در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار میشود.
وی با اشاره به فعالیت ۹ هسته فناور در مرکز رشد و فناوری دانشگاه علون پزشکی دزفول افزود: خیرین سلامت دزفول اقدامات ارزشمندی نظیر تامین تجهیزات پزشکی به بیمارستانها و مراکز درمانی انجام میدهند که جای قدردانی دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: قرارگاه جهادی این دانشگاه با استفاده از ظرفیت سمنهای خیر در حوزههای تخصصی و فوق تخصصی راه اندازی شده و کمک هایی به مددجویان کمیته امداد و مناطق محروم ارائه میشود.
بیمارستان یازهرا دزفول ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
خسروپناه بیمارستان یازهرا دزفول را مهمترین طرح بهداشت و درمان خوزستان دانست و اظهارکرد: این بیمارستان اکنون ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از نظر کارگاهی بسیار فعال است.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۸۰۰ پست رسمی و پیمانی برای بیمارستان یازهرا در نظر گرفته شده است، افزود: امید است این بیمارستان با کمکهای استاندار و هیات دولت به زودی افتتاح شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اقدامات انجام شده در بخش بهداشت و درمان را مرهون همدلی همه مسئولان شهرستان و نماینده دزفول در مجلس دانست و افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در قطار توسعه قرار دارد و به کمک پرسنل افقهای بالاتری به دست خواهد آورد.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از وزیر بهداشت و درمان خواستار تمرکزدایی و تفویض اختیارات به مدیران شهرستانی شد و گفت: انتظار میرود دولت نیز به اندازه خیران و نیکوکاران در تزریق اعتبارات کمک کند.
۲۶ طرح بهداشتی، درمانی، آموزشی، دانشجویی و محرومیت زدایی روز سه شنبه با حضور بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دزفول به بهره برداری رسید.
مراکز بهداشتی سردشت، پایگاه بهداشتی شهید کریمی و مرکز خدمات جامع سلامت شهری سبک خیز به صورت ویدیو کنفرانس بهره برداری شدند.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=65402