مصطفی اسکندری در گفتوگویی رسانه ای با اشاره به بخشی از دستاوردهای تولیدی شرکت فولاد اکسین در زمینه تولید اظهار کرد: در نیمه اول امسال حدود ۴۲٠ هزار تن ورق فولادی تولید شد که سهم بیشتر آن مربوط به ساخت ورق های API است.
وی افزود: میزان تولید شرکت در ۶ ماه ابتدایی سالجاری ۴۲٠ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۳درصد رشد کرده است.
رییس هیئت مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: سود شرکت در سالجاری ۱۲٠ درصد نسبت به بودجه مصوب افزایش را نشان می دهند.
صادرات ۵۴ هزار تن ورق فولادی توسط فولاد اکسین
اسکندری با اشاره به انتخاب شرکت فولاد اکسین به عنوان صادرکننده برتر کشور گفت: میزان صادرات شرکت در سال ۱۴٠۱، حدود ۵۴ هزار و ۲٠٠ تن بوده که با توجه به تمرکز شرکت به افزایش صادرات، پیش بینی می شود رکورد صادرات در سالجاری شکسته شود.
وی همچنین با اشاره به برگزاری با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی فولاد ایران سمپوزیوم ۴٠۲ کیش و اهمیت حضور واحدهای تولیدی در نمایشگاه های ملی و بین المللی بیان کرد: برگزاری سمینارها، سخنرانی ها و مقالات علمی و پژوهشی در نمایشگاه ها، سبب اثرگذاری بیشتر و ارتباط و استفاده از ظرفیت نخبگان حوزه تحقیق، پژوهش، صنعت و توسعه می شود.
نمایشگاه فولاد بهترین فرصت برای ارائه دستاوردها برای ایجاد شبکه علمی قوی است
رییس هیئت مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان اضافه کرد: نمایشگاه بهترین فرصت برای ارتباط نزدیک و موثر شرکت های فولادی با یکدیگر و آشنایی با توانایی ها و دستاوردها است که بی شک این آشنایی، منجر به ایجاد شبکه علمی قوی برای رفع موضوعات و مشکلات مشترک شرکت ها می شود.
وی عنوان کرد: بدون تردید حضور و برگزاری نشست های مشترک مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت های مختلف در نمایشگاه ها، می تواند ارتباط بهتری میان فروشنده و سفارش دهنده و همچنین ارتباط عمیق میان مدیران شرکت ها ایجاد کند.
اسکندری بیان کرد: نمایشگاه ها و همچنین نشست های جانبی در چنین رویدادهایی را می توان بهترین فرصت برای تسهیل ارتباط اعضای هیئت مدیره با مدیران و خریداران عنوان کرد.
عزم جدی اکسینی ها برای حل چالشهای احداث کارخانه فولادسازی
وی در خصوص آینده شرکت فولاد اکسین خوزستان، گفت: آینده شرکت می تواند درخشان یا پر چالش باشد، به همین منظور مهمترین چالش شرکت فولاد اکسین، حل مسائل مربوط به کارخانه فولادسازی است که توسط مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره به صورت جدی در حال پیگیری است.
رییس هیئت مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: رسیدن به ظرفیت تولید اسمی این شرکت در گرو تولید اسلب هایی با ابعاد و وزن های مشخص است تا در نهایت تولید محصول ورق فولادی تحقق یابد.
چشم انداز فولاد اکسین؛ تولید ورق فولادی زنگ نزن
وی با بیان اینکه اسلب های مورد نیاز ما از شرکت های فولاد خوزستان، مبارکه و هرمزگان تامین می شود ادامه داد: افزایش کیفیت محصول، تنوع مواد اولیه و سهولت دسترسی به اسلب های مورد نیاز برای رسیدن به ظرفیت اسمی، از جمله اهداف مهم برای احداث کارخانه فولادسازی است.
اسکندری با تاکید بر اینکه چالش های احداث کارخانه فولادسازی شرکت فولاد اکسین خوزستان برطرف خواهد شد گفت: با احداث این کارخانه و ایجاد ترکیب های شیمیایی جدید فولادها، محصولات و ورق های متنوع تری تولید می شود و می توان به سمت تولید فولاد زنگ نزن حرکت کنیم که ارزش افزوده بسیار بالایی برای شرکت و ارزآوری جذاب و قابل توجهی برای کشور دارد.
وی در پایان با اشاره به کسب عنوان صادرکننده برتر کشور توسط فولاد اکسین خوزستان، خاطرنشان کرد: این افتخار آفرینی در کنار رشد تولید و سوددهی، حاصل مدیریت جهادی و تلاش خالصانه همه کارکنان توانمند شرکت است.
فولاد اکسین خوزستان به عنوان یکی از هشت شرکت تولید کننده ورقهای فولادی در جهان در افق چشمانداز ۱۴۱۰ توسعه زنجیره فولادی با شعار “از معدن تا نورد” را برنامهریزی کرده است که تحقق این امر علاوه بر تامین نیازهای داخلی با هزینه کمتر، گام بزرگی نیز در زمینه صادرات و ارزآوری کشور محسوب میشود.
فولاد اکسین خوزستان؛ تولیدکننده انواع ورقهای فولادی عریض و آلیاژی خاص با استحکام بالا است که با استفاده از فناوریهای خاص صنعت فولاد کشور تأمین کننده نیازهای صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و دریایی است.
۴۰ درصد از سهام فولاد اکسین متعلق به گروه ملی صنعتی فولاد ایران از شرکتهای زیرمجموعه بانک ملی، ۳۰ درصد متعلق به شستا از زیر مجموعه تامین اجتماعی و ۳۰ درصد دیگر از سهام این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است. مجموعه مدیریتی شرکت فولاد اکسین با تکیه بر دانش و تخصص کارشناسان خود سعی دارد تا پایان سال جاری رکورد تاریخی تولید ورقهای فولادی را محقق کند.
منبع: ایرنا