صادق آزاد منش در نشست خبری در سالن اداری این مرکز در اهواز به خبرنگاران گفت: با تدابیر اندیشیده شده از جمله رسانه ای کردن و آگاه سازی مردم ، ارتباطات با اپراتورها، معرفی و احصای شماره های مزاحم و پیگیری های حقوقی و جریمه کردن آنها تعداد مزاحمت های اورژانس ۱۱۵ کاهش یافته است.
وی از مردم تقاضا کرد با توجه به حساسیت خط اورژانس ۱۱۵، با اشغال کردن بی دلیل و یا به قصد مزاحمت جان یک بیمار نیازمند کمک را در خطر قرار ندهند.
آزاد منش در خصوص اقدامات اورژانس برای خدمت رسانی در حوادث احتمالی چهارشنبه سوری گفت: ازیک هفته قبل و بعد از روز چهارشنبه سوری در حالت آماده باش قرار داریم و آموزش های همگانی و تخصصی برای نیروها، افزایش تجهیزات و امکانات و آمادگی بیمارستان ها در برنامه قراردارد.
طرح سلامت نوروزی
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز در زمینه خدمات به زائران کاروان های راهیان نور نیز بیان کرد: خدمات رسانی به زائران سه یادمان فتح المبین شوش، طلاییه و مزار شهدای هویزه برعهده دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای استقرار امکانات پزشکی است و بقیه یادمان ها بین دیگر ارگان ها از جمله تامین اجتماعی، سپاه، هلال احمر تقسیم شده که در قالب کمیته بهداشت و درمان خدمات ارائه می دهند؛ پارسال پنج میلیون و ۷۰۰ هزار زائربه یادمان های دفاع مقدس خوزستان مراجعه کردند.
وی با اشاره به طرح سلامت نوروزی توضیح داد: این طرح از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه اجرا می شود و ایستگاههای سلامت در مبادی ورودی استان از جمله اندیمشک، دزپارت، هندیجان ، آبادان و بهبهان با امکانات پزشکی و آمبولانس مستقر می شوند؛ تعداد مصدومین طرح سلامت نوروزی پارسال، پنج هزار و ۶۴۹ نفر اعلام شده است.
آزاد منش در خصوص وضعیت پایگاههای اورژانس گفت: در حال حاضر ۱۲۳ پایگاه اورژانس زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز شامل ۷۸ پایگاه جاده ای و ۴۵ شهری فعال هستند، امسال پنج پایگاه شامل چهار شهری ویک جاده ای به ظرفیت پایگاهها اورژانس خوزستان اضافه شده است و برخی پایگاههای کانکسی در شهرهای مختلف از جمله کوشک اندیکا، باوج رامهرمزو مشراگه رامشیر به ساختمان ارتقا یافتند.
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز اضافه کرد: اورژانس هوایی در چهار نقطه استان از جمله دزفول، اهواز، مسجد سلیمان و بهبهان فعالیت دارند و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز آماده خدمات رسانی هستند.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز نیز گفت: روزانه بیش از ۳۰۰ ماموریت در این مرکز انجام شده و یک هزار و ۵۰۰ تماس صورت می گیرد.
پارسال بیش از ۹۸ هزار ماموریت در خوزستان انجام شد
دکتر فرهنگ کره بندی اضافه کرد: پارسال بیش از ۹۸ هزار ماموریت در این مرکز انجام شد که ۲۰۳ مورد ماموریت هوایی بود.
وی ادامه داد: سال گذشته دراربعین حدود ۵۲ هزار خدمت، در نوروز بیش از سه هزار و ۲۰۰ مورد خدمات رسانی در ایستگاههای سلامت و ۱۰ هزار ماموریت برای زائران یادمان های راهیان نور در خوزستان انجام شد.
پایان عمرمفید آمبولانس های دانشگاه علوم پزشکی اهواز
کره بندی در زمینه وضعیت آمبولانس های دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: عمر مفید بیشتر آمبولانس های دانشگاه علوم پزشکی اهواز به پایان رسیده و فرسوده هستند اما تا کنون مشکلی پیش نیامده و به صورت مستمر تعمیر می شوند.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ دستگاه آمبولانس در خوزستان موجود است که ۴۸ دستگاه از رده خارج شده و بقیه در چرخه فعالیت هستند و ۱۵۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز داریم.
https://betabnews.ir/?p=50736