علی داودی با تاکید در خصوص کنترل کمی ، مقدار و اندازه مواد غذایی تولیدی در واحدهای استان بیان کرد: کارشناسان این اداره کل تمامی واحدهای تولیدی مواد غذایی پیش بسته بندی از قبیل فرآورده های گوشتی ،قند و شکر ،چای ،لبنیات ، فرآورده های نان صنعتی ،آرد ،غذاهای آماده و نیمه آماده را مورد آزمون و پایش قرار می دهند.
داودی با اشاره به اینکه این طرح آغاز شده است افزود: اجرای این طرح در خوزستان ادامه خواهد یافت تا از تخلف کم فروشی در استان جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه محور این طرح محصولات مواد غذایی است ادامه داد: این طرح در قالب اندازه شناسی قانونی صورت می گیرد و تاکنون بالغ بر ۵۰ نمونه مورد آزمون کمی قرار گرفته است و هدف از اجرای این طرح بررسی انطباق وزن اظهار شده و وزن واقعی محصولات بسته بندی در کارخانههای تولیدی است.
کم فروشی کالا آمار بالای گزارش های مردمی به دستگاه های نظارتی و بازرسی است.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=42601