×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۸ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 18 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 10 خبر
لزوم تشکیل کارگروه مدیریت جامع آب و خاک استان خوزستان برای مهار ریزگردها

علی سلاجقه در سومین جلسه ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار، رایزنی با کشورهای همسایه به‌ویژه عراق و سوریه برای مدیریت ریزگردها را ضروری توصیف کرد و گفت: کشور ما جدای از شرایط اقلیمی، همیشه در تراز آستانه‌ها قرار دارد بنابراین گاهی اوقات می‌بایست تصمیماتی را در شرایط اضطراری اتخاذ و اجرا کرد که الزاما با طرح‌های جامع سازگاری ندارند.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت صحیح منابع آب و خاک در استان خوزستان، خواستار تشکیل کارگروه مدیریت جامع آب و خاک این استان در ستاد ملی مدیریت گرد و غبار شد و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری را محور تشکیل این کارگروه دانست.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام برای تثبیت کانون‌های ریزگرد در استان خوزستان گفت: می‌بایست بحث اعتبارات و زمانبندی تکمیل پروژه‌های بر زمین مانده به‌سرعت در ستاد ملی مدیریت گرد و غبار مصوب شود.

سلاجقه، کشاورزی حفاظتی را از راه‌های مقابله با پدیده گرد و غبار در استان خوزستان عنوان کرد و گفت: حتما مسوولان وزارت جهاد کشاورزی می‌بایست گزارش اقدامات انجام شده در زمینه کشاورزی حفاظتی را به ستاد گزارش کنند چراکه اعتبار آن هم تخصیص یافته است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم تامین آب برای کانون‌های تولید گرد و غبار در جنوب شرق خوزستان اظهار کرد: اگرچه در شرایط کم آبی قرار داریم اما وزارت نیرو می بایست سه سناریوی تامین حق‌آبه‌ها در شرایط پرآبی، میان آبی و کم آبی را در نظر بگیرد و به همان نسبت، آب را تخصیص دهد.

وی در عین حال مسوولیت اجتماعی وزارتخانه‌های مختلف به‌ویژه وزارت نفت و راه و شهرسازی در کمک به مدیریت پدیده گرد و غبار در کشور را یادآوری کرد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال به نام “سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین” از سوی رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: باید فناوری‌های نوین که می‌توانند برای مدیریت بهینه آب و خاک موثر باشند، مورد توجه قرار بگیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سلاجقه در خصوص استفاده از مالچ برای تثبیت ریزگردها نیز گفت: تا وقتی که مالچ‌های جایگزین که از نظر محیط زیستی مورد تایید سازمان استاندارد هستند، معرفی نشوند، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری مجبور به استفاده از مالچ های نفتی است بنابراین می بایست هرچه زودتر و با همکاری شرکت‌های دانش بنیان این کار عملیاتی شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.