دکترعلی ولی منش در دیدار با دبیر و اعضای انجمن درمانگاه های خصوصی خوزستان در سرسرای مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:درشرایط فعلی اجرای طرح صدور نسخه الکترونیک از الزامات درمان در کشور است و درمانگاههای خصوصی باید در این زمینه پیشرو باشند.
وی گفت:طرح صدور نسخه الکترونیک، تاکید بر فعالیت درمانی در همه سطوح در بستر الکترونیک دارد از این رو فعالیت مراکز خصوصی دراین زمینه میتواند موثر باشد و انتظار است در این زمینه بیش از پیش فعالیت خود را نشان دهند تا شاهد استفاده موثرتری از مزایای این طرح ملی باشیم.
طرح صدور نسخه الکترونیک با وحود آنکه از اول دی ماه همزمان با سراسر کشور در خوزستان شروع شده اما برخی مطبها ، درمانگاه های خصوصی و آزمایشگاههای طبی در استان همچنان از نسخه کاغذی استفاده می کنند.
ولی منش با اشاره به اینکه درمانگاههای خصوصی در زمان همهگیری کرونا نقش موثری در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی داشتند افزود:مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی در سالهای اخیر که درگیر بیماری کرونا بودهاند نقش موثری در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی داشتند و آمار پذیرش بیماران نیز قابل توجه است.
مدیردرمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:خوشبختانه انسجام خوبی که این مدت میان مراکز خصوصی وجود داشت باعث شده تا هماهنگی بهتری نیز میان مراکز درمانی استان اعم از دانشگاهی، دولتی و عمومی غیر دولتی به وجود آید.
وی گفت: با توجه به آمار بسیار بالای بیمهشدگان در استان ، تقویت و انسجام مراکز خصوصی نیز مهم است و اطمینان داریم که بدون وجود مراکز خصوصی سایر مراکز دولتی و غیر دولتی قادر به پاسخگویی مناسب به نیاز بیماران نخواهند بود و ما هم در مقابل انتظار داریم تا مراکز خصوصی ، درمانگاهی و مطب ها نسبت به ارائه خدمات با کیفیت ، بجا و درخور شان بیمهشدگان ما ارائه دهند.
دبیر انجمن درمانگاههای خصوصی خوزستان نیز در این نشست گفت:در استان خوزستان بیش از ۴۵ درمانگاه خصوصی فعال وجود دارد و تاکنون پا به پای مراکز دولتی و غیردولتی در جهت تقویت درمان استان حرکت کردهاند.
دکتربهمن کدخدایی افزود:انتظار داریم موسسات و بیمههای پایه ما را حمایت و نسبت به پرداخت مطالبات اقدام کنند تا امکان ارائه خدمت بهتر و باکیفیت تر فراهم شود.
منبع: ایرنا