×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آخرین وضعیت پروژه‌های دفع آب‌های سطحی و فاضلاب اهواز

روز جمعه، ۱۷ دی ماه نشست مشترک شهرداری و شرکت آب و فاضلاب با حضور محمدرضا کرمی‌نژاد مدیرعامل شرکت آبفا خورستان، سعید دشتی‌زاده مدیر آبفا اهواز، عادل شیشه‌گری عضو شورای شهر اهواز، محمد عتاب‌اهوازی شهردار منطقه یک، محمدرضا قنواتی شهردار منطقه ۸ و جمعی از معاونین و مدیران آبفا و شهرداری به میزبانی شهرداری منطقه یک برگزار شد.

در ابتدای نشست، عادل شیشه‌گری عضو شورای شهر اهواز با اشاره به همکاری سودمند اخیر آبفا و شهرداری گفت: متاسفانه در گذشته، آبگرفتگی‌ها زندگی مردم را مختل می‌کرد و دستگاه‌ها به جای حل مسئله و چاره‌اندیشی همدیگر را متهم می‌کردند اما طی یکی دو سال گذشته، هم‌افزایی میان دو ارگان صورت گرفت و مشخص شد که اگر دستگاه‌ها پتانسیل خود را برای حل مشکلات شهر کنار هم بگذارند، نتیجه‌ رضایت‌بخشی حاصل خواهد شد.

وی افزود: از شرکت آبفا صمیمانه سپاسگزارم که جهادگونه، شبانه‌روزی و بی‌وقفه پای کار است و پروژه‌های بزرگی را به سرانجام رسانده و یا در دست اجرا دارد. همچنین از شهرداری بابت طرح‌های ضربتی و علاج‌بخشی در دفع آب‌های سطحی کمال تشکر را دارم.

در ادامه محمدرضا کرمی‌نژاد مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان با بیان اینکه در سطح کلان‌شهر اهواز، ۱۴۵ جبهه فعال وجود دارد و تعدادشان نیز روزانه افزایش می‌یابد، تصریح کرد: در ۶۱ جبهه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا فعال است و ۸۴ جبهه هم در دست آبفا است. از ۸۴ جبهه، ۲۶ جبهه مربوط به توسعه و ۵۸ جبهه ریزشی است.

وی ادامه داد: پس از سفر رئیس‌جمهور به اهواز، ۲۱۵ کیلومتر شبکه فاضلاب لوله‌گذاری کردیم و ۲۵۴ کیلومتر نیز در دست اقدام است. ۱۳۴ ایستگاه پمپاژ فاضلاب را اُورهال کردیم. ۳۰۵ الکتروپمپ نصب شدند. ۱۳۴ مدار تابلو برق مورد سرویس و تجهیز قرار گرفتند. پروژه‌های ما در ۵۰۰ خیابان به اتمام رسیده‌ است و در ۶۳۰ خیابان نیز مشغول به کار هستیم. همه‌ دیزل‌ژنراتورها سرویس شده‌اند. ۴۰ الی ۵۰ الکتروپمپ هم در انبار داریم که اگر مشکلی پیدا شد، سریعا جایگزین می‌شوند. در دو بارش گذشته، ۸ الکتروپمپ سوختند که بلافاصله تعویض شدند.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان افزود: تاکنون متراژ لوله‌رانی توسط دستگاه میکروتونلینگ ۵۴۳ متر است و روزانه بین ۷ تا ۱۰ متر پیش می‌رود. در حال حاضر یک دستگاه کار می‌کند که تا آخر ماه به ۲ دستگاه و تا آخر سال به ۴ دستگاه افزایش پیدا می‌کند. این دستگاه‌ها نجات‌دهنده‌ فاضلاب و آب‌های سطحی اهواز هستند. لازم به ذکر است که پیشرفت فیزیکی قرارگاه خاتم الانبیا ۱۵.۸ درصد می‌باشد و ۲.۸ درصد نیز از برنامه جلوتر است.

به گزارش ایسنا، سعید دشتی‌زاده مدیر آبفا اهواز نیز با ارائه آماری دقیق از کارهای صورت گرفته، پروژه‌های فعال و در دست اقدام آبفا در اقصی نقاط کلان‌شهر اهواز اظهار کرد: در بحث ارتقا دفع فاضلاب در نقاط مختلف شهر، پروژه‌ها فعال هستند، برخی در حال انجام و برخی به پایان رسیده‌اند و پروژه‌های جدیدی نیز در نقطه شروع قرار دارند. به عنوان مثال، پروژه ۳۰۰ دستگاه در حال اتمام و پروژه میدان جمهوری به پایان رسیده است. در پروژه ذکی‌زاده، کاری کردیم که فعلا آب در خیابان جمع نشود اما پروژه آن تعریف شده و به پیمانکار ابلاغ شده است، پروژه ناصرخسرو فردا آغاز می‌شود. پروژه سروش جنوبی فعال شده و پروژه منطقه الهادی در دو جبهه مختلف در حال اجرا است.

وی ادامه داد: پروژه شهرک دانشگاه تا هفته آینده تمام می‌شود. پروژه بلوار سعادت دیروز آغاز شده و طی یکی دو ماه آینده به سرانجام می‌رسد. تراکتورسازی به سمت ۶۸ متری ظرف یک هفته تمام می‌شود. نبش خیابان اردیبهشت دیروز به پایان رسید و دیگر مشکلی ندارد. پیمانکار پروژه خیابان شهید طاهری، خروجی زیتون کارگری انتخاب شده است. پروژه‌های همه‌ نقاط منطقه ۴ و زُویه در هفته آینده شروع به اجرا می‌شود. بقیه پروژه‌ها نیز یا شروع شده‌اند یا در حال شروع شدن هستند. قطعا در بارندگی بعدی نسبت به باران هفته گذشته، تعداد نقاطی که دچار آبگرفتگی خواهند شد، کمتر خواهد بود و هر چه پیش خواهیم رفت، مشکلات کاهش خواهند یافت.

در ادامه این نشست، شهرداران مناطق ۱ و ۸ با ذکر جزئیات به چالش‌ها و معضلات موجود پرداختند که اعضای نشست با ارائه پیشنهادهایی، ضمن بحث و تبادل‌نظر، برای برون‌رفت از مشکلات و ارتقا خدمات‌رسانی به مردم، راهکارهایی را به تصویب رساندند.

همچنین بلوار دعبل خزاعی، میدان کارگر، بلوار فنی‌وحرفه‌ای، مناطق ۳۰۰ دستگاه، باهنر، زرگان، زیتون کارمندی، زیباشهر، فاز ۱ پاداد و گلدشت، بلوار شهید علی هاشمی و روستای قلعه‌چنعان محور مصوبات این نشست بودند و مقرر شد که نشست مشترک مسئولین آبفا و شهرداری، برای پیگیری مصوبات و ارتقا هم‌افزایی، هفته‌ای یک‌بار و به صورت منظم استمرار یابد.

 

منبع: ایسنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.