×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Tuesday, 5 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 7 خبر
۱۸۴ طرح سرمایه‌گذاری در خوزستان مشمول دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ شدند

صادق خلیلیان چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی استان خوزستان اظهار داشت: بر اساس ماده ۳۱ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، شورای برنامه‌ریزی استان خوزستان با اختصاص تسهیلات ویژه برای ۱۸۴ طرح سرمایه‌گذاری به منظور اجرای جزءهای یک تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ موافقت کرده است.

وی ادامه‌داد: این تسهیلات با نرخ و سود پنج تا ۱۲ درصد به طرح‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید، اشتغال و کارآفرینی اختصاص یافته است.

استاندار خوزستان تسهیلات تصویب شده ویژه این طرح‌ها را معادل هفت هزار میلیارد تومان عنوان‌کرد و گفت: پیش بینی می‌شود با بهره‌برداری از این طرح‌ها، بیش از یک هزار و ۳۸۰ فرصت شغلی پایدار در استان ایجاد شود.

خلیلیان یادآورشد: این حجم از فرصت های شغلی ایجاد شده، علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، باعث رشد اقتصادی استان در بخش‌های مختلف خواهد شد.

وی تاکید کرد: در آینده نیز، طرح‌های سرمایه گذاری دیگری در این شورا مورد بررسی و به تصویب خواهد رسید.

سند آمایش سرزمینی ملاک عمل طرح‌های سرمایه گذاری و پروژه های عمرانی

استاندار خوزستان در بخش دیگری از این نشست به جایگاه استان در سند ملی آمایش سرزمینی پرداخت و گفت: ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف، در این سند از برجستگی و ویژگی هایی برخوردار است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.

خلیلیان یادآورشد: سند آمایش سرزمینی استان خوزستان نیز تصویب و ابلاغ شده است که از این پس باید در اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری، پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های توسعه ای استان این سند به‌عنوان ملاک عمل دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، بر پایه آمایش سرزمین؛ در افق ۱۴۲۴ تمام بخش‌ها و مناطق ایران با تکیه بر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خود می‌توانند عزت‌مندانه زیست کرده و از مواهب عدالت سرزمینی برخوردار شوند.

در پنج دهه گذشته چهار دوره مطالعات جامع آمایش سرزمین در کشور تجربه شده است. در ابتدای دهه ۱۳۵۰ مطالعات جامعی توسط یک شرکت فرانسوی انجام شد و پس از انقلاب اسلامی، بنا به اهمیت موضوع، مطالعات طرح پایه آمایش سرزمین اسلامی ایران منتشر شد.

آمایش، مبتنی بر ظرفیت‌های طبیعی و داشته‌های سرزمینی است و مشخص می‌کند که در چه مکان‌هایی باید چه فعالیت‌هایی انجام شود و در چه مکان‌هایی چه فعالیت‌هایی نباید مستقر شود.

 

منبع: ایرنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.