دکتر سید محمد علوی در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا خوزستان، در محل استانداری بیان کرد: تاکنون بیش از پنج میلیون و ۹۰۰ هزار دز واکسن در خوزستان تزریق شده که سه میلیون و ۱۲۰ هزار واکسن مربوط به نوبت اول، ۲ میلیون و ۴۹۰ هزار دز نوبت دوم و ۲۸۴ هزار دز مربوط به نوبت سوم است.
وی با بیان اینکه ۸۲.۵ درصد افراد بالای ۱۲ سال خوزستان یک نوبت،۶۶ درصد ۲ نوبت و کمتر از ۱۰ درصد سه نوبت واکسن دریافت کردهاند افزود: سرعت واکسیناسیون در خوزستان حدود یک سوم متوسط کشوری است که باید با سرعت بیشتری دنبال شود.
رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: ۷۶ درصد جمعیت خوزستان بالای ۱۲ سال هستند و ۲۴ درصد نیز زیر ۱۲ سال هستند که واکسن دریافت نمیکنند لذا والدین باید مراقب فرزندانشان باشند تا در مقابل بیماری ایمن باشند.
وی سرماخوردگی، آب ریزش بینی، سردرد، احساس خستگی، عطسه و گلودرد را از نشانههای ابتلا به اُمیکرون دانست و افزود: تعریق شبانه و خراشیدگی گلو ۲ علامت مهم و متفاوت این سوش هستند؛ همچنین قدرت سرایت اُمیکرون بیشتر از سوش های قبلی است.
علوی با اشاره به اینکه تاکنون در ایران ۲۶ مورد ابتلا به اُمیکرون گزارش شده است ادامه داد: در شرایط موجود مهمترین کار رعایت شیوهنامههای بهداشتی و واکسیناسیون است.
وی با اشاره به نیاز خوزستان به چهار میلیون سرنگ برای انجام واکسیناسیون افزود: در صورتی که سرعت واکسیناسیون افزایش یابد نیاز به سرنگ و پد الکلی نیز احساس می شود. قرار بود شرکت نفت در تامین سرنگ به ما کمک کند که تاکنون هیچ کمکی دریافت نکردهایم.
علوی با بیان اینکه افرادی که تاکنون واکسن دریافت نکردهاند باید هر چه سریعتر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند گفت: در صورت افزایش آمار ابتلا به کرونا در خوزستان، کار واکسیناسیون و اجرای طرح شهید سلیمانی با هم انجام میشود که نیاز به خودرو برای اجرای این طرح افزایش مییابد.
هم اکنون تمام شهرستانهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=36231