امین ابراهیمی اظهار کرد: مجموعه فولاد خوزستان در سالی که گذشت، به دلیل تنشهای برقی ایجادشده در کشور با ضرر و زیان بسیاری مواجه شد، البته این تهدید از یک سو فرصتی برای مجموعه فولاد خوزستان ایجاد کرد تا در حوزه نیروگاه دست به کار مطالعاتی بزند و در این بخش سرمایهگذاری کند.
وی با اشاره به تفاهم نامه وزارت نیرو و صمت برای احداث ۱۰هزار مگاوات نیروگاه در کشور، افزود: سهم فولاد خوزستان از این تفاهمنامه عددی معادل یک هزار مگاوات است که قرار است در ۲ فاز ۵۰۰ مگاواتی اجرا شود.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تصریح کرد: برای فاز اول تقریبا همه مجوزهای لازم از جمله مجوز زیست محیطی و… دریافت شده و در مرحله برگزاری مناقصه است و امیدواریم از آبانماه این پروژه وارد فاز اجرایی شود.
ابراهیمی عنوان کرد: اجرای فاز اول این طرح باعث میشود، ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت برق استان افزوده شود تا در سنوات آتی استان کمتر با خاموشی مواجه شود. این فاز از طرح، یک پروژه ۲۴ماهه است و در برنامه داریم عملیات اجرایی فاز دوم را بلافاصله پس از اتمام فاز اول آغاز کنیم.
وی در خصوص سرمایهگذاریهای آینده در شرکت فولاد خوزستان، افزود: شرکت فولاد خوزستان در حال حاضر با تولید ۳.۸ میلیون تن فولاد رتبه دوم تولید فولاد در کشور را دارد که این میزان حدود ۱۰ درصد از تولید فولاد کل کشور است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان بیان کرد: در سالهای گذشته سهم فولاد خوزستان از تولید فولاد کشور حدود ۱۹ تا ۲۰ درصد بود که اکنون این میزان کاهش یافته است. در افق ۱۴۰۴ هدفگذاری ما برای رسیدن به سهم ۲۵ درصدی تولید فولاد کشور است که در دستور کار قرار دارد.
ابراهیمی با بیان اینکه فولاد خوزستان در مسیر توسعه است، ادامه داد: برای رسیدن به این سهم ۲۵ درصدی از بازار فولاد کشور، پروژههای متعددی در شرکت فولاد خوزستان در حوزههای زیرساختی، بازسازی و نوسازی خط، انتقال تکنولوژی و افزایش ظرفیت تعریف شده است که باید اجرایی شوند.
وی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در راستای توسعه و تکمیل زنجیره فولاد در شرکت فولاد خوزستان در دست انجام است، افزود: در حال حاضر ۱۴۵ پروژه به ارزش ۲۳ هزار میلیارد تومان در مجموعه فولاد خوزستان در حال اجرا است که بالغ بر ۶۰ درصد از این پروژهها از منابع داخلی شرکت، ۲۰ درصد به صورت فاینانس و باقی آن از دیگر منابع تامین میشود.
منبع: ایسنا