محمدباقر مجتبایی اظهار کرد: بیش از ۱۹ ماه است که اعضای صنف تالارهای پذیرایی در سراسر کشور فعالیت نداشتند و در یک دوره کوتاه مدت هم که با رعایت پروتکلهای سنگین بهداشتی اجازه فعالیت داده شد، عملا تعطیل بودند و نتوانستند کسب و کاری داشته باشند و اکثریت این واحدها ورشکست شدند.
وی تصریح کرد: از مجموع ۵۲۰۰ تالار دار و باغ تالار صنفی بیش از صد هزار نفر نیرو و پرسنل شاغل داشتند که در حال حاضر بیکار شده اند که بیشتر از قشرضعیف جامعه هستند و این مساله دغدغه اصلی اتاق اصناف ایران است که بتوانیم وضعیت کسب و کار این واحدها را ساماندهی کنیم که در این شرایط سخت اقتصادی بتوانند مجددا به کارشان برگردند.
مجتبایی تصریح کرد: در این راستا نشستی با جمعی از فعالان صنفی تالارداران داشتیم و بررسی کارشناسی در زمینه شیوه رعایت پروتکل ها بهداشتی با در نظر گرفتن وضعیت کسب وکار واحدهای صنفی و معیشت این صنف صورت گرفت.
وی افزود: در این نشست راهکارهای متعددی را بررسی کردیم و بزرگترین تمرکز ما رعایت پروتکل های بهداشتی است و در این زمینه اگر واحدی هم تخلف داشت فقط واحد متخلف تعطیل می شود نه کل واحدها.
مجتبایی تصریح کرد: بررسی کارشناسی شیوه فعالیت صنف تالارهای پذیرایی و شیوه تبادل نظر و شیوه نظارت ها و اینکه چگونه اتحادیه ها بر رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی نظارت داشته باشند، بررسی های لازم صورت گرفته است و بر اساس چارچوب های اعلام شده نشست دیگری با وزارت بهداشت خواهیم داشت تا پروتکل های جدیدی در نظر بگیریم و در نهایت در قالب یک طرح مشترک بین اتاق اصناف ایران، وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا با یک چارچوب هوشمند اجرایی خواهد شد .
دبیر کل اتاق اصناف ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که در ماه آینده با تصویب مصوبه ها، مجوز بازگشایی تالار داران صادر شود.
منبع: ایسنا