×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آمادگی بنیاد مستضعفان برای اختصاص زمین به مسکن محرومان

سید پرویز فتاح در حاشیه افتتاح سومین خط تولید کارخانه دوده دزفول در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه، خط سوم تولید دوده سخت در کارخانه تولید دوده صنعتی دزفول است. خط‌های یک و دو در سال‌های ۹۱ و ۹۲ افتتاح شده است و صددرصد وارداتی بود اما امروز خطی افتتاح شد که مدرن‌تر و پیشرفته‌تر است و ۷۵ درصد از آن ایرانی و تولید داخل است.

وی افزود: ۲۵ درصد از سومین خط تولید کارخانه دوده دزفول وارداتی است اما همکاران گفته‌اند با تلاشی که انجام خواهد شد، خط چهارم کارخانه تولید دوده دزفول تمام ایرانی خواهد بود.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: دوده یک ماده استراتژیک بسیار مهم صنعتی برای هر کشوری است. با افتتاح سومین خط تولید دوده این کارخانه، سالانه ۲۰ هزار تن به ظرفیت تولید دوده کشور افزوده خواهد شد.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۶۰ درصد از تولید ۴۱ هزار تنی دوده سخت و نرم کارخانه دزفول صادر و ۴۰ درصد آن برای مصرف درون کشور استفاده شده است. از سال گذشته تاکنون قیمت دوده در جهان تقریبا دو برابر شده است و حداقل ۱۹ کشور در منطقه و دنیا خواهان خرید دوده از ما هستند.

فتاح افزود: اولویت برای تامین دوده، تامین نیاز داخل است تا شرکت‌هایی مانند لاستیک‌سازی و تایرسازی مشکلی نداشته باشند و پس از تامین نیاز داخلی، مازاد نیاز را صادر خواهیم کرد. سال گذشته حدود ۱۲.۵ میلیون دلار صادرات از این کارخانه انجام شده است و به ارز نیمایی تبدیل شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: این بنیاد همزمان در آبادان بیمارستان جدید آیت‌الله طالقانی را با ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حال ساخت دارد که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد. بنیاد مستضعفان افتخار می‌کند که خادم مردم خوزستان است و در بحث های متعدد استان فعال است.

وی با بیان اینکه شعار دولت آقای رئیسی احداث یک میلیون مسکن در سال است، عنوان کرد: کاملا با این شعار آقای رئیسی هماهنگ خواهیم بود و آماده هستیم با همکاری دولت، زمین‌های بنیاد مستضعفان را برای احداث مسکن‌های محرومین اختصاص دهیم و ارزش ذاتی زمین را نیز چندان مورد نظر قرار نخواهیم داد.

فتاح افزود: بر اساس قانون بودجه و تبصره ۱۸، برای اشتغال محرومان ۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده و بنیاد مستضعفان نیز به همین میزان سرمایه برای اشتغال محرومان در نظر گرفته است که مجموعا ۴ هزار میلیارد تومان خواهد شد. این اعتبارات به صورت قرض‌الحسنه، وام اشتغال و به صورت خرد به مردم اختصاص داده خواهد شد تا به اشتغال‌های خانگی و کوچک در مناطق محروم کمک شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.