قاسم سلیمانی دشتکی در حاشیه بازدید از مجتمع بنکداران اهواز و نشست با جمعی از فعالان اقتصادی این مجتمع بیان کرد: اگر ورود و خروج کالا در انبارها سیستمی شود دیگر به هر بهانهای و یا به ظن قاچاق، کالایی از فعالان اقتصادی و بازاریان ضبط نمیشود و آنها متحمل ضرر و زیان نمیشوند.
وی گفت: شفاف سازی و مشخص بودن تامین و توزیع کالا باعث میشود تا نظارت به راحتی انجام شود و دستگاههای نظارتی با دقت بیشتری بر انبار کالاها نظارت داشته باشند.
استاندار خوزستان افزود: اگر به بازاریان و فعالان اقتصادی فشار وارد شود دیگر توان فعالیت در بازار را نخواهند داشت و مشکلات زیادی برای استان و مردم پیش خواهد آمد.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه باید برای تعادل در بازار عرضه و تقاضا انجام گیرد ادامه داد: اگر کالا در زمان مناسب در بازار توزیع نشود با مشکلات زیادی در تامین نیاز مردم روبهرو خواهیم شد.
ارائه پیشنهاد ۲.۲ میلیارد یورو از محل درآمد نفت برای آبادانی خوزستان
استاندار خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: برای رفع مشکلات مختلف در استان به ویژه در بخش آب و فاضلاب و بهبود و آبادانی در استان پیشنهاد و سندی را برای تامین ۲.۲ میلیارد یورو از محل درآمد نفت در دراز مدت ( بین پنج تا ۱۰ سال) به دولت ارایه دادیم.
وی گفت: امید است این پیشنهاد مورد قبول و تصویب قرار گیرد تا خوزستان با دریافت این اعتبار متحول شود.
استاندار خوزستان افزود: در سالهای اخیر اعتبارات خوبی به خوزستان اختصاص یافت که متاسفانه به درستی هزینه نشد به همین دلیل دستگاه قضایی به دنبال شفاف سازی این موضوع است.
سلیمانی دستکی بیان کرد: با تلاش صورت گرفته ۱۲ هزار میلیارد ریال برای خشکسالی و تنش آبی خوزستان اعتبار جذب شد و ۹ هزار میلیارد ریال نیز به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا برای انجام پروژه فاضلاب اهواز نقدینگی تزریق شده است.
یکی از فعالان اقتصادی مجتمع بنکداران اهواز نیز بیان کرد: یکی از عمده مشکلات بازاریان و فعالان اقتصادی در خوزستان دریافت مالیات با رقمهای غیرمتعارف است.
حسن نیزاری گفت: در استانهای دیگر نرخ مالیات برای بازاریان سه درصد و در خوزستان هشت درصد است چرا باید در خوزستان فشارها به قدری باشد که تجار تمایلی به فعالیت در این استان را نداشته باشند؟
وی گفت: از ۳۰۰ پروانه فعال اقتصادی در مجتمع بنکداران اهواز یکصد نفر به دلیل اینکه تمایل به ادامه فعالیت نداشتند پروانه خود را باطل کردند.
نیزاری افزود:افزایش تورم و بالا بودن نرخ دلار باعث شده تا بازاریان امکان خرید کالا و ذخیره در انبارهای خود را نداشته باشند که این موضوع نگران کننده است و ممکن است با این روند با کمبود کالا در استان روبه رو شویم.
وی گفت: نباید احساس قحطی و یا کمبود کالا در جامعه ایجاد شود؛ این احساس باعث نگرانی در بین مردم و تنش در جامعه خواهد شد.
این فعال اقتصادی با درخواست کمک به بازاریان ادامه داد: پرداخت تسهیلات کم بهره میتواند جان تازه ای به فعالان اقتصادی ببخشد؛ همچنین تقاضای ایجاد سازوکاری برای دریافت این نمونه از تسهیلات را داریم.
نیزاری بیان کرد: فضای مجتمع بنکداران مناسب فعالیت تجار نیست و منظره زیبایی ندارد؛ متاسفانه شهرداری با وجود دریافت عوارض و سایر پرداختیها از صاحبان شرکتها در این مجتمع، هیچگونه خدماتی را ارایه نمیدهد و به دلیل شرایط سخت در این مجتمع بسیاری از تاجران در این مجتمع به سطح شهر بازگشتهاند.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=30818