قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان در نشست با نمایندگان اصناف استان اظهار کرد: در جریان پیک چهارم کرونا ما در خوزستان تنها استانی بودیم که موفق شدیم معافیت های مالیاتی،بخشودگی دیون و تسهیلات بانکی برای استان خوزستان اخذ نماییم.
وی افزود: با رایزنیها و پیگیریهایی که از مرکز داشتیم مصوبهای ۱۴ صفحه ای ویژه استان خوزستان برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از مرکز گرفتیم که بخش عمدهای از آن اجرا شده و به صورت هفتگی جلساتی برای اجرای این مصوبه می گیریم.
استاندار خوزستان گفت: از ابتدای شروع مسوولیت در خوزستان با همه مسوولان ۲۸ شهرستان استان نشست داشتهام و به ۱۵ شهرستان هم سفر کردهام و پروژهها بررسی و زمان بندی شدهاند.
وی تصریح کرد: در طول سه ماه اخیر منابع خوبی برای پروژه ها جذب شده است و حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان نیز برای پروژههای امسال لحاظ کردهایم.
سلیمانی ادامه داد: در نظر داریم در قالب طرحی با مشارکت وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور مبلغ ۲.۲ میلیارد یورو در طول پنج سال برای حل مشکلات زیرساختی استان در بخشهای آب و فاضلاب و جمعآوری آبهای سطحی اختصاص یابد و این طرح در صورت اذن مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق ذخیره ارزی ارائه خواهد شد.
استاندار خوزستان بیان کرد: در ارتباط با تأمین کالاهای اساسی استان دغدغه زیادی داشتیم بدین منظور حدود هفت جلسه تنظیم بازار و سه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی داشتم.
سلیمانی عنوان کرد: ما در بازار دو مشکل اساسی داریم یکی نظارت بر امر توزیع کالا و دیگری سپردن توزیع بر اهل آن است.
سلیمانی افزود: تولید مرغ در استان با نیاز ما در ماه مبارک رمضان همخوانی ندارد به صورتیکه تولید روزانه مرغ در استان ۲۰۰ تن بوده و نیاز استان در ماه مبارک رمضان ۴۵۰ تن در روز است و در نتیجه حدود ۲۵۰ تن کسری روزانه داشتیم.
استاندار خوزستان توضیح داد: برای حل این مشکل با وزیران جهاد کشاورزی و صمت جلسات متعددی داشتم همچنین در ستاد تنظیم بازار پیگیری های زیادی داشتیم که در نتیجه آن هزار تن به استان اختصاص یافت همچنین قرار شد از استان های مجاور به صورت روزانه حدود ۶۰ تن مرغ برای استان تامین شود که متوسطه تامین مرغ به ۳۵۰ تن در روز رسید اما با این وجود همچنان در بازار کمبود احساس میشود که نیاز به نظارت بیشتر به امر توزیع دارد.
سلیمانی یادآور شد: در شکر نیز ما در استان نیاز کشور را تامین میکنیم اما در توزیع و نظارت مشکل داریم البته برای هر کالایی که دو نرخی یا چندنرخی شود زمینه سوء استفاده و ایجاد فساد مهیا میشود که لازم است برای مدیریت این مسئله از طریق سامانه و نظارت دقیق چاره اندیشی شود.
وی در خصوص موضوع روغن نیز بیان کرد: ما در روغن به اندازه نیاز داخلی استان تولید داریم البته ممکن است برخی از خریداران دنبال نوع و برند خاصی از روغن باشند و کمبود آن را احساس مینمایند.
استاندار خوزستان در خصوص افزایش بی رویه قیمت سیمان نیز گفت: برای حل این مشکل عاملین فروش را افزایش دادیم و قیمت سیمان را از ۴۸ هزار تومان به حدود ۳۶ هزار تومان رساندیم.
سلیمانی افزود: برای کنترل قیمتها بازرسین صمت، تعزیرات و بسیج و همچنین خود بازاریان بر امر نظارت مشارکت بیشتری نمایند.
استاندار خوزستان ادامه داد: بازاریان جزو اقشار مومن، شریف و با اصالت ما هستند و نباید اقلیتی از افراد بازاریان را بدنام کنند.
وی خاطرنشان کرد: همیشه در هر استانی که خدمت کردهام بهترین ارتباط را با بازاریان داشتهام و در استان خوزستان نیز برای جلسات تنظیم بازار، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و دیگر جلسات دستور دادم دعوت و مشارکت اصناف و بازاریان در جلسات بیشتر شود.
استاندار خوزستان اظهار کرد: شکی نیست که بازار بر اثر تحریمها دچار آسیب شده است البته مجموعه نظام همه هم و غم خود را برای رفع تحریمها گذاشته است و امیدواریم بزودی شاهد حل مشکلات مربوط به تحریمها باشیم.
وی بیان کرد: اصناف به دلیل مشکلات و محدودیتهای کرونا به ویژه در ایام تعطیلات که بهترین زمان فروش است دچار آسیب شدهاند با این وجود با پیگیریهایی که داشتیم موفق شدیم مجوز بازگشایی گروه شغلی دو را برای استان خوزستان اخذ نماییم.
منبع: فارس
https://betabnews.ir/?p=26431