دکتر مصطفی کنارکوهی افزود:در این راستا با هماهنگی دستگاه قضایی ، کار بازرسی و نظارت ماموران دامپزشکی در مکانهایی که مرغ زنده آن هم در محیط غیربهداشتی عرضه میشود تشدید شده است.
وی اظهار داشت: در۱۰ روز اخیر ۲۵ واحد عرضه کننده مرغ زنده در اهواز پلمب و سه انبار بزرگ نگهداری مرغ زنده در استان نیز به دستورمقام قضایی بسته شدند و ۷۵ حکم قضایی نیز در این بخش صادر شده است.
کنارکوهی با اشاره به رونق عرضه مرغ زنده در بازارهای محلی و دوره گردها و کشتار غیربهداشتی آنان در هفتههای اخیر که توزیع مرغ کشتار روز با اختلال رو به رو شده از شهروندان خواست به هیچ عنوان مرغ زنده خریداری نکنند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: از ابتدای سال تاکنون پنج میلیون و ۱۱۵ هزار قطعه جوجه ریزی در استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۵ درصد افزایش داشته است.
کنارکوهی افزود: از ۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت ماه مرغ حاصل از این جوجه ریزی که بالغ بر ۹ هزار تن گوشت مرغ است وارد بازار خواهد شد.
در هفته های اخیر برخی سودجویان با سوء استفاده از کمبود مرغ در بازار ، مرغ زنده را به صورت مستقیم وارد بازار کرده اند.
هم اکنون مرغ کشتار روز در استان کمیاب است و برخی نیز مرغ کشتار روز را به قیمت هر کیلو گرم بالای ۲۷۰ هزار ریال عرضه می کنند در حالی که قیمت مصوب آن ۲۴۹هزار ریال است.
۷۵۰ واحد مرغداری فعال در خوزستان وجود دارد و به طور میانگین سالانه ۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام میشود.
مصرف سالانه مرغ در خوزستان حدود ۱۱۰هزار تن است که حدود ۸۰درصد آن در استان و بقیه از استان های همجوار تامین می شود.
شرایط سخت آب و هوایی و گرمای طاقت فرسا ، شرایط را برای مرغداران خوزستانی سخت کرده و هزینه های تولید را افزایش داده است.
منبع: ایرنا
https://betabnews.ir/?p=25926