دکتر فرهاد سلطانی اظهار کرد: بیمارستانهای پذیرای بیماران مبتلا به کرونا در استان خوزستان، در وضعیت قرمز قرار دارند. پیش از این بیشتر جنوب خوزستان درگیر بود اما اکنون درگیری به شمال و شرق استان نیز کشیده شده است.
وی افزود: آمار بیماران در شهرهای شمال و شرق استان خوزستان مانند دزفول، شوشتر و شوش بالا و نگرانکننده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه همچنان آمار مراجعه به بیمارستانها بالا است، گفت: در چند روز اخیر موارد بستری در اهواز ثابت بوده اما کاهشی نشده است و پاسخدهی بیمارستانهای اهواز به نیاز بیماران در حد قابل قبول است.
سلطانی با اشاره به اشغال ۹۶ درصد تختهای ICU اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان، بیان کرد: اشغال تختهای ICU این بیماران نزدیک به صددرصد است اما در حال حاضر مشکلی در تعداد تخت عادی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در اهواز بیمارستانهای رازی، امیرالمومنین(ع) تامین اجتماعی، گلستان، امام خمینی(ره)، سینا، فاطمه الزهرا(س) نیروی انتظامی، علامه کرمی، منفرد نیاکی ارتش و بیمارستان نفت پذیرای بیماران مبتلا به کرونا هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: برخی از این بیمارستانها مانند رازی و امیرالمومنین(ع) به طور کامل در اختیار بیماران مبتلا به کرونا هستند و تعدادی از بیمارستانها به بیماران دیگر نیز خدمات ارائه میدهند.
سلطانی افزود: حدود دو ماه است که این بیمارستانها وارد چرخه کرونا شدهاند و حتی در شرایطی که اهواز نارنجی شد، بیمارستانهای پذیرای بیماران مبتلا به کرونا کاهش نیافتند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، گفت: با توجه به اینکه بیمارستانهای زیادی درگیر کرونا شدهاند، مردم باید رعایت کنند تا در ارائه خدمات به مردم، دچار مشکل نشویم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در صورت تکمیل ظرفیت بیمارستانها و طولانی شدن پیک بیماری و خسته شدن کادر درمان، ضریب خطر بالا میرود و ارائه خدمات، با کیفیت پایینتری خواهد بود.
منبع: ایسنا