دکتر عبدعلی ناصری با اشاره به شناسایی این دو واریته جدید در چابهار گفت: در سفری به منظور بررسی شرایط گلدهی واریته های نیشکر در شرایط آب و هوایی چابهار، این دو واریته نیشکر شناسایی شد.
وی افزود: این دو واریته نیشکر پاکستانی یا هندی است اما در شرایط آب و هوایی چابهار رشد کرده است و پس از طی مراحل قرنطینه در موسسه تحقیقات، در مزرعه کشت خواهد شد و امیدواریم جزو واریته های تجاری قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تصریح کرد: این واریته ها مقاوم به کم آبی و شوری خاک هستند و نسبت به سایر ارقام آب کمتری برای رشد نیاز دارند.
ناصری عنوان کرد: در موسسه تحقیقات نگاه ویژه ای نسبت به ارقام و اهمیت جایگزینی آنها با واریته های جدید به وجود آمده و در این راستا گام های مهمی برای افزایش عملکرد و کمک به کشاورزی پایدار صورت برداشته شده است.
وی تاکید کرد: وارد کردن هر واریته هزینه های زیادی ایجاد می کند و هر واریته بین پنج تا پانزده هزار دلار هزینه دارد و شناسایی این دو واریته در چابهار، موجب صرفه جویی ارزی قابل توجه ای در شرکت شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه نیاز به واریته های مطلوب و سازگار با محیط ضروری است، گفت: اصلاح و معرفی واریتههای جدید نیشکر یکی از نیازهای اساسی شرکت توسعه نیشکر است.