غلامرضا شریعتی در آیین توزیع ۳ هزار تبلت میان دانش آموزان کم برخوردار که در استانداری برگزار شد، ضمن تقدیر از معلمان، اظهار کرد: این روزها معلمان آنچه را که در توان دارند انجام داده اند تا دانش آموزان از تحصیل بازنمانند. این کار معلمان ارزشمند است و شاید به چشم دیده نشده است اما باید از معلمان تقدیر و تشکر کرد. معلمان این روزها رشد و آموزش دانش آموزان را به سلامت خود ارجحیت داده اند و در مدارس حاضر میشوند. همه این ها باید دیده شود و ما نیز به عنوان مسئول باید از معلمان تقدیر کنیم و سپاسگزار زحمات آنها باشیم، زیرا کمتوجهی ما ممکن است باعث دلسردی معلمان شود.
وی افزود: کار خیر توزیع تبلت ها مانند مدرسه سازی است چرا که با این شرایط هر تبلت، یک مدرسه است و باید افراد در این کار خیر باهم رقابت کنند و هر کس تلاش کند تا سهم بییشتری در این کار داشته باشد. در قرآن کریم نیز به کار خیر و احسان توجه شده است. اولین آیه ای که بر پیامبر نازل شد آیه “اقراء” بود. در قرآن کریم به قلم سوگند یاد شده که نشاندهنده اهمیت آموزش است. علم آموزی در اسلام تکریم و توصیه شده است. همه این ها برای ما نشانه است تا اهمیت آموزش را دریابیم.
استاندار خوزستان تصریح کرد: تمام دانش آموزان استعدادهایی برای یادگیری پژوهش و بازکردن قفل نادانی بشر هستند، زیرا هر کدام دارای یک استعداد خاص هستند و بستگی به شرایط و امکانات مهیا شده، استعداد این دانش آموزان میتواند بروز کند. یکی از مشکلات ما در بازماندگی از تحصیل به ویژه بازماندگی دختران در این است که در همه روستاها مدارس متوسطه نداریم، زیرا باید تعداد دانش آموزان به یک سطح برسد و در هر چند روستا یک مدرسه متوسطه در نظر گرفته شده است. در برخی نقاط استان به دلیل مسائل فرهنگی، امکان رفتن دختران به مدارس در روستاهای اطراف وجود ندارد و معمولا پس از گذراندن دوره دبستان، تحصیل را ادامه نمیدهند. آموزش مجازی میتواند راه را برای ما بگشاید و شرایط تحصیل دانش آموزان را فراهم کند. به آموزش و پرورش پیشنهاد میشود که حتی پس از کرونا، در استان خوزستان آموزش مجازی را در دستور کار قرار دهند. ما نیازمند ادامه یافتن آموزش مجازی در مقطع متوسطه اول و دوم هستیم.
شریعتی ادامه داد: اگر از هر ۱۰۰ دانش آموز تنها یک نفر منشا خیر باشد و بتواند پله های ترقی را طی کند و تحولی در جامعه خود ایجاد کند، در کارمان موفق خواهیم شد.
استاندار خوزستان بیان کرد: تعدادی از دانش آموزان تبلت در اختیار ندارند که باید برای آن ها تبلت تامین کنیم. در این راستا با کمیته امداد نیز در هفته های آینده تفاهم نامه ای خواهیم داشت و قرار شد که ۱۵ هزار تبلت توسط استانداری و ۱۰ هزار توسط کمیته امداد تامین شود. سازمان منطقه آزاد اروند نیز اعلام آمادگی کرده تا برای دانش آموزان این منطقه تبلت فراهم کند. آنچه در توان داریم را برای زیرساخت توسعه که آموزش و پرورش است، فراهم میکنیم، زیرا تاثیر این کار را در دهه های بعد خواهیم دید. حق فرزندان استان بر ما است و اگر این حق را ادا نکنیم نسبت به آنها مدیون خواهیم بود و اگر از این وظیفه سر باز بزنیم، کوتاهی و غفلت این مساله متوجه ما خواهد بود.
وی ضمن تاکید بر توجه به دانش آموزان بازمانده از تحصیل، عنوان کرد: در گذشته برنامه هایی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل داشتیم و اکنون نیز بر این مساله تاکید میکنیم و از خیرین دعوت میکنیم تا به این مساله توجه و در این حوزه هزینه کنند، زیرا ارزش این کارها کمتر از مدرسه سازی نیست. از اداره کل نوسازی نیز برای تدارک دیدن این تبلت ها تشکر میکنم و بابت تاخیر در تامین تبلتها تذکر میدهم. آموزش دانش آموزان بر گردن ما است و تاخیر در آن پذیرفته نیست، زیرا زمان به عقب باز نمیگردد. تبلت هایی که قرار است از طریق تفاهم نامه ها تامین شود، نباید در توزیع با تاخیر مواجه شوند.
منبع: ایسنا