×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
نظام رسانه ای و ضرورت دفاع از حقوق و آبروی شهروندان
شاپور زندی

شاپور زندی: از دیروز تاکنون که پیرامون نخستین جلسه دادگاه نیشکر هفت تپه و در فجازی می شنیدم می خواندم ، متوجه چند نکته ظریف در نوشته ها شدم : این جلسه ی دادگاه یک نشست ابتدایی بوده و در هر جلسه ای گفته های زیادی از طرفین که شامل بازپرس و دادستان و متهم می شود ، دیده می شود.!

قانون اساسی تاکید بر برائت همه شهروندان دارد مگر اینکه در دادگاه صالح ، با اتکا به ادله کافی به محکومیت فردی رای داده شود !

پس نام بردن از افرادی چون شریعتی و همسرشان در جلسه دادگاه وبدون حضور ایشان و نیز نبودن نام آنها در فهرست متهمین اعلان شده توسط قوه قضاییه ، نباید موجب جریان سازی و مجالی برای لگد زدن و دِقً دل خالی کردنِ دیگران گردد.!

در جریان این پرونده و دادگاه آن که از سوی کاربران مجازی استقبال شد ، دوعنصر زمان و مکان دیده نشد ! زمانی که این واگذاری انجام شد صدارت شریعتی شروع نشده بود و مکانی که ایشان متهم به حمایت اسد بیگی گردید. اعتراضات ناشی از بی تدبیری و نامدیریتی در هفت تپه و حمایت نماینده دولت از آنها، حمایت از متخلف نبود !

که یک تدبیر وراهبرد کلان ملی در جداسازیِ نفوذی های فرصت طلب و مورد حمایت جریان کمونیست ها و مجاهدین ، و کارگران معترض بود . پس دکتر شریعتی نیز به عنوان نماینده حاکمیت باید از چنین راهبردی تمکین می کرد و این تمکین به منزله شراکت در تخلف محسوب نشود.

پایین آوردن ذائقه و میل نخبگان و عامه ی مردم و هدایت ذهن آنها بسوی یافته های دمِ دستی از قبیل دریافت ارز توسط خانواده شریعتی به عنوان نماد حاکمیت و آنهم از سوی جریان منتقد دولت ، دفاع از نظام نیست که بدبین کردن مردم به نظامی است که با همه کاستی هایش ، تاکنون پایگاه اجتماعی در خوری دارد ! در رسیدگی های قضایی مراحلی نهفته و جاری است وقانون پیش بینی می کند، اینکه اکنون به صِرف نام بردن از فرد وبا افرادی ، چشم را بسته و لگد به اندام آن بزنیم نشان از فرهیختگی نیست !

چنانچه دادگاه مسیر خود را گذراند و نامبردگانِ در پرونده محکوم شدند ، حتما باهم لگد خواهیم زد ولی اکنون از نظر اخلاقی و اجتماعی وشرعی و قانونی ؛ در این باره احتیاط کنید.!

یادمان باشد سعید اسلامی معروف در جریان دادرسی و پرونده سازی برای آنانی که خوش نداشت ، انواع روشها را به کار می بست و متهم پس از بیرون آمدن از بازداشتگاه ، همه گفته ها و ادعای پرونده را رد می کرد! به همه ی ادعاها و اعترافات بدون منبع و سند موجود در پرونده ی هفت تپه اعتماد نکنید و تا آخر کنجکاوانه پیگیر ماجرا باشید. شریعتی را مانند همه دیگر حاکمین کنونی و پیشین ، نقد فراوان است ولی بزرگان و حکیمان از قدیم ، برای سنجش گفته های دیگران به عقل و بینش شنوندگان وبینندگان نیز اشارت می کنند.

کاری نکنید که با هر گزارش و ادعای گنگی، حکم به نابودی خودمان هم بدهند، این سرنوشت همه بخشهای حاکمیت و بویژه انتصابی آن خواهد بود . روشی که ابتدای انقلاب و با یک پیام و تماس تلفنی انجام می شد وگذشت روزگار نشان داد که در برخی گزارشات ، دیگر زمانی برای جبران آن نمانده است .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.