دکتر مرتضی افقه در رابطه با کرونا و تاثیر مستقیم آن بر چرخه اقتصاد، اظهار کرد: ویروس کرونا و در پی آن قرنطینه وشعار درخانه بمانید، منجر به تعطیلی بسیاری از فعالیت های اقتصادی تا کنون شد.
وی با بیان اینکه کاهش تولید منجربه افزایش تورم می شود، افزود: قرنطینه کردن مردم درخانه هایشان باعث افزایش بیکاری، فقر در جامعه می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: زمانی که مردم درآمدی برای رفع نیازهای روزانه خود نداشته باشند، تولیدکنندگان نیز با ورشکستگی مواجه خواهند شد و از این سو مردم فشار بیشتری را متحمل می شوند.
افقه به دیگر آسیب اقتصادی ناشی از کرونا اشاره و عنوان کرد: متاسفانه شیوع کرونا ویروس صدمات غیرقابل پیش بینی بر واحدهای خدماتی در حوزه های گردشگری و حمل و نقل وارد کرده است.
وی ادامه داد: باتوجه به قرنطینه شدن شهرها و انسداد راه های مواصلاتی ، واحدهای حمل ونقل صدمات فروانی را متحمل شدند که همچنان این روند ادامه دارد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه ۴۰درصد از افراد جامعه در بخش غیررسمی مشغولند، بیان کرد: بنگاه های کوچک ومتوسط در راستای شیوع این ویروس بامشکلات جدی روبه رو شدند.
وی با اشاره به زنان سرپرست خانواده ، گفت: زنان سرپرست خانواده در این شرایط با مشکلات فراوانی مواجه اند و نیاز است دولت در راستای حمایت از آنان تمهیداتی بیاندیشد.
افقه یادآور شد: کرونا به لحاظ اقتصادی و روانی مردم را درگیرخودکرده است و باعث ایجاد دغدغه افراد برای خرید مایحتاج خود شده است.