ارسلان غمگین گفت: صیانت از جان کارگران در شرایط فعلی جزو اولویت های ما است. با شیوع کرونا ویروس در کشور، اقدامات پیشگیرانه در سطح واحدهای تولیدی و صنفی استان بدون ایجاد خلل در روند تولید و خدمات رسانی در دستور کار اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان قرار گرفته است.
وی افزود: به رغم محدودیت های موجود برای نظارت بر کارگاه های استان، اما تیم های بازرسی کار همچنان فعال بوده و نقش خود را در کنترل بیماری کرونا ایفاء می کنند.
وی گفت: به دنبال انتشار خبر شیوع بیماری کرونا در کشور، تدوین دستورالعمل های پیشگیری و مبارزه با کرونا در دستور کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت که در این باره توصیه نامه عمومی برای پیشگیری از بیماری کرونا در محیط های اداری و صنعتی توسط وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی تدوین و به ادارات تابعه و واحدهایی اجرایی ابلاغ شده است.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: بازرسان کار تشدید نظارت بر کارگاه های مشمول، را در دستور کار قرار داده و بر تحویل تجهیزات حفاظت فردی توسط کارفرمایان به کارگران نظارت می کنند.
غمگین گفت: تیم های بازرسی کار با تشدید بازرسی های خود بر روند اجرایی شدن دستورالعمل های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در کارگاه ها نظارت جدی دارند. توصیه می شود در شرایط فعلی و به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در سطح واحدهای تولیدی به عنوان اقدام پیشگیرانه، با توافق دو جانبه میان کارگران و کارفرمایان، شیفت کاری یا مدت زمان ساعت کاری کارگران در محیط کار با هماهنگی کمیسیون کارگری هر شهرستان تغییر یا تقلیل یافته و در بهبود وضعیت محیط کار اقدامات لازم به عمل آید.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان اظهار کرد: در سال ۹۸ برای نظارت بر کارگاه های استان خوزستان بیش از ۳۵ هزار بازرسی از کارگاه ها توسط بازرسان کار در سطح استان انجام شده است.
گفتنی است: در فصل چهارم قانون کار، وظایف نظارتی در حوزه ایمنی و بهداشت کار به ترتیب برای دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفکیک شده است.