علی خدری در نشستی با فرمانده انتظامی خوزستان اظهار داشت: سرقت سیمهای مسی برق علاوه بر خاموشی ناخواسته، نارضایتی عمومی را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی طرح تبدیل سیم های مسی به کابل خودنگهدار را از جمله اقدامات و پیگیریهای موثر برای مقابله و پیشگیری با پدیده سرقت انرژی و تجهیزات شبکه برق استان دانست و گفت: یکی دیگری از برنامههایی که جزو اولویتهای شرکت توزیع برق به شمار می رود حذف انشعابات غیر مجاز است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با تاکید بر افزایش همکاری میان این شرکت و فرماندهی انتظامی استان تصریح کرد: تاکنون تلاش فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی در پیشگیری از سرقت و کشف تجهیزات برق بسیار موثر واقع شده است .
خدری اظهار داشت: نیروی انتظامی همیشه پیگیر شناسایی سودجویان با هدف کمک به پایداری شبکه برق و کسب رضایتمندی عمومی بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به وسعت شبکه توزیع برق استان مراقبت فیزیکی از آن به شیوه سنتی ناممکن است از این رو تا رسیدن به نقطه دلخواه در زمینه نگهداری از آن فاصله داریم.
مدیر عامل شرکت توزیع برق خوزستان طول شبکه برق استان را ۳۴ هزار کیلومتر دانست و گفت: وجود ۴۰ هزار ترانسفورماتور و صدها هزار پایه برق متوسط و ضعیف این شرکت را به یکی از بزرگترین شرکت های توزیع برق کشور تبدیل کرده است.
فرمانده انتظامی استان خوزستان نیز در این نشست گفت: اقدامات انجام شده در تبدیل سیمهای برق به کابل خودنگهدار شبکه وسیع برق استان خوزستان بسیار کار موثر و مهمی است که باید همچنان استمرار داشته باشد.
سردار سید محمد اکبری صالحی امنیت و برق را به عنوان زیرساخت توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برشمرد و گفت: نیروی انتظامی تلاش می کند، با همکاری و تعامل سازمان ها و شهروندان به عنوان سرمایه های بی بدیل اجتماعی در پیشبرد ماموریت ها و ارتقای کیفی خدمات رسانی حرکت کند.
در پایان این نشست مقرر شد در راستای تعامل و هم افزایی بیشتر کارگروه مشترک توزیع نیروی برق خوزستان و نیروی انتظامی جهت بررسی و پیگیری راهکارهای مقابله با سرقت تجهیزات شبکه برق تشکیل شود.
منبع: ایرنا