عبدعلی ناصری در جلسه مقابله با هجوم ملخ ها، اظهار کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سطح سبز در مزارع نیشکر استان وجود دارد که در حال حاضر خطر هجوم ملخ ها آنها را تهدید میکند.
وی افزود: این سطح از مزارع اگر مورد هجوم ملخ ها قرار بگیرند، می تواند خسارت جدی را برای مزارع نیشکر در استان در پی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه مدتی پیش نیز شاهد هجوم ملخ صحرایی به مزارع استان بودیم، تصریح کرد: این ملخ ها به مزارع نیشکر نرسیدند اما ملخ های آسیایی پس از تخلیه آب سیلاب از مزارع نیشکر، به ۷ کشت و صنعت نیشکری استان حمله و صدماتی را نیز به مزارع وارد کرد.
ناصری عنوان کرد: در این زمینه با کانون کوبی های انجامشده توانستیم با این آفت مبارزه کنیم تا شاهد کمترین خسارت ها در زمینه هجوم ملخ آسیایی باشیم.
وی اظهار داشت: از همان ابتدای هجوم آفت ملخ صحرایی به مزارع نیشکر ، برنامهریزی پایش مزارع توسط موسسه تحقیقات نیشکر و مدیریت حفظ نباتات استان و با کمک مدیریتهای مطالعات کاربردی کشت و صنعتهای نیشکری انجام و پس از مشخص شدن کانونهای استقرار ملخ، بلافاصله عملیات کانونکوبی با پهپاد و هواپیما صورت گرفت.
ناصری خاطرنشان کرد: در حال حاضر کار پایش هجوم ملخ ها در مزارع نیشکر ادامه دارد و امیدواریم شاهد هجوم این ملخ ها به مزارع نیشکر استان نباشیم.
https://betabnews.ir/?p=14229