
دکتر محمد تقی جعفر زاده به همراه جمعی از کارشناسان ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و ملی حفاری در نشست تخصصی در موقعیت این دستگاه در میدان نفتی مارون درباره عملکرد سیستم مدیریت پسماند، تاثیر گذاری این سیستم در کاهش آلاینده های جامد و مایع کنده های حفاری بحث و تبادل نظر به عمل آورد.
در این نشست کارشناسان مربوط نقطه نظرات خود را ارایه و رئیس دستگاه حفاری ۹۳ گفت: این دکل از شمار روزآمدترین دستگاه های حفاری سنگین شرکت است که مجهز به سیستم مدیریت پسماند می باشد.
بهزاد محمدی افزود: این دستگاه حفاری که تحت سرپرستی مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۳ قرار دارد هم اکنون در حال حفر یک حلقه چاه توسعه ای در عمق سه هزار و ۳۱۳ متری در لایه آسماری میدان نفتی مارون در مناطق نفتخیز جنوب است.
معاون مدیرکل اچ اس یی و پدافند غیرعامل وزارت نفت در امور محیط زیست و هیئت همراه در ادامه از دستگاه حفاری ۲۴ فتح که در حال تعمیر یک حلقه چاه در میدان نفتی اهواز است دیدن و در جریان نحوه استفاده از سیال پایه روغنی در عملیات تعمیر چاه قرار گرفت.
در این موقعیت عملیاتی صالح حمید رئیس دستگاه گزارشی از روند تعمیر چاه و راه های کاهش تبعات زیست محیطی با هماهنگی شرکت کارفرما ارایه داد.